NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Dešimtmečiui prabėgus Š.Jasikevičius sugrįžtą į areną kurioje pražudė dabartinę savo komandą

2014-03-13
Kauno "Žalgiris" šįvakar Eurolygos Top16 etape išvykoje susitiks su Tel Avivo "Maccabi" ekipa.

Kauniečiai F grupėje su viena pergale užima paskutinę 8-ąją vietą, tuo tarpu žydai su 6 pergalėmis rikiuojasi trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

Lietuvos čempionai į Izraelį išvyko be traumą patyrusio komandos kapitono Pauliaus Jankūno. Priešininkų stovykloje veikiausiai negalės rungtyniauti Alexas Tyusas.

Pirmąją tarpusavio dvikovą Kaune 87-78 laimėjo "Maccabi". Šiame mače dėl nugaros skausmų negalėjo žaisti Šarūnas Jasikevičius.

Krepšininkas puikiai pažįstą būsimų varžovų areną, kurioje žaidė du metus 2003-2005. "Yad Eliyahu" arenoje Š.Jasikevičius 2004 metais triumfavo Eurolygoje, o tais pačiais metais sužaidė ir savo geriausias karjeros rungtynes. Tuomet lietuvis į dabartinės savo komandos "Žalgirio" krepšį įmetė net 37 taškus.

Šias rungtynes puikiai prisimena ir "Žalgirio" sirgaliai, kurie verčiau jas norėtų ištrinti iš atminties. Kauniečiai beveik turėjo pergalę savo rankose ir bilietą į Finalo ketvertą, tačiau rungtynių pabaigoje fortūna lydėjo šeimininkus. D.Sharpas fantastišku tritaškiu aidint sirenai išplėšė pratęsimą, o per pridėtą laiką "Maccabi" 107-99 susidorojo su varžovais.

Žalgiriečių įžaidėjas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai renka po 6,4 taško, atlieka 2,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja 1,2 kamuolio, perima 0,4 kamuolio, bei 2,6 karto per mačą suklysta. Dvitaškius meta 34,5 proc., tritaškius 45,7 proc., baudos metimus 100 proc. taiklumu.

Rungtynės tarp Tel Avivo "Maccabi" ir Kauno "Žalgirio" prasidės šiandien 21:05 val.

1 comments:

drumondas rašė...

ką čia tas šaras dabar nusišneka....

Rašyti komentarą