NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

L.Jasikevičius: "Dieną prieš rungtynes nesikalbame apie krepšinį"

2014-03-13
Prieš Kauno "Žalgirio" rungtynes su Tel Avivo "Maccabi" ekipa Šarūno ir Vytenio Jasikevičių tėtis Linas Žalgiris TV eteryje kalbėjo apie, tai, kad su sūnumi prieš rungtynes apie krepšinį nekalba:

"Turime tradiciją, kad dieną prieš rungtynes nekalbame apie krepšinį. Ši tradicija gyvuoja nuo 1997-ųjų metų. Po rungtynių jeigu žaidžia užsienyje Šarūnas paskambina, jei žaidžia Lietuvoje, tai pats viską matau".

Apie būsimą varžovą buvęs stalo tenisininkas teigė, kad priešininkai turi ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį, bei reikėtų atkreipti dėmesį į R.Hickmaną:

"Reikia kovoti su visomis komandomis. "Žalgiris" tą puikiai parodė rungtynėse su CSKA, kuriose tik kelios klaidelės pakišo koją. "Maccabi" komanda greitesnė, jie taip pat turi ilgesnį lygiaverčių žaidėjų suolelį. S.Schortsanitis yra nuotaikos žaidėjas. Jei prameta keletą kartų, pradeda nėrvuotis ir susirenka baudų. Nereikėtų pamiršti R.Hickmano, kuris paskutinėse rungtynėse su Krasnodaru tempė visą komandą paskui save.

Izralelyje "Maccabi" yra nacionalinis pasidižiavimas. Nokia arenoje telpa apie 10 tūkst. žmonių. Kiek kartų ten buvau niekada nemačiau laisvų vietų. Gal jie nusileidžia "Žalgirio" fanams, nes jei namuose stipriai pralošinėja, tai visi tyli, jei laimi visi triukšmauja".

0 comments:

Rašyti komentarą