NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičiaus treniruojamas "Žalgiris" nusileido Kauno teatrų rinktinei (VIDEO)

2014-03-25
Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Kauno "Žalgirio" komanda antradienio vakarą 42-48 patyrė pralaimėjimą prieš Kauno teatrų rinktinę.

Tarptautinei teatro dienai paminėti vykusiose parodomosiose rungtynėse prieš Kauno teatralus žalgiriečiai išsirikiavo tokios sudėties: Eurelijus Žukauskas, Mindaugas Žukauskas, Saulius Štombergas, Gintaras Staniulis, Tomas Masiulis, Darius Sirtautas, Vaidas Jurgelas, bei Paulius Jankūnas ir Justinas Dentmonas.

Prie komandos vairo stojo Š.Jasikevičius. Prieš rungtynes vyriausiasis treneris buvo ryžtingai nusiteikęs ir drąsiai teigė, kad varžovai neturi jokių vilčių šiandien laimėti:

"Negaliu pasakyti kuo mūsų varžovai gali nustebinti. Jie slepia savo taktikas, nieko nerodė ir nesakė. Bandysime pasiruošti viskam ir užkurti jiems pirtį. Varžovai neturi jokių galimybių laimėti" - kalbėjo Š.Jasikevičius.



Komandos žaidė tris kėlinius po devynias minutes. Pirmajame kėlinyje "Žalgirio" komanda žaidė su bokso pirštinėmis. Antrajame galėjo rungtyniauti tik viena ranka - kitoje laikydami gėlių puokštę. Trečiajame kėlinyje turėjo teisę žaisti taip kaip gali, be jokių apribojimų.

Prieš mačą treneriu tapęs Š.Jasikevičius teigė, kad aikštelėje esant reikalui tikrai nepasirodys, tačiau rungtynių metu treneris išbėgo, bei pelnė du taškus.

Trečiojo kėlinio pabaigoje žalgiriečiai išlygino rezultatą 42-42, tačiau lemiamomis akimirkomis sėkmė ir fortūna lydėjo teatralus.

Pa mačo Š.Jasikevičius liko nepatenkintas teisėjų darbu, kurie eliminavo du geriausius jo ekipos žaidėjus:

"Teisėjai labai aiškiai buvo nusistatę prieš mus. Jie atėmė iš mūsų du geriausius žaidėjus. Taisyklės nebuvo traktuojamos abiem komandom vienodai. Esu labai nusivylęs teisėjavimu. Mano žaidėjai atidavė tikrai visas jėgas, tačiau nevisi buvo geros sportinės formos. Nesupratau kodėl V.Jurgelas žaidė už varžovų komandą, galbūt Topsporte yra pastatęs pinigų už tam tikrą skirtumą. Kiti žaidė normaliai. Nieko stengsimės dirbsime ir stengsimės nenuvilti varžovų. Varžovai darė savo darbą, bandė traumuoti mūsų žaidėjus ir nesilaikė krepšinio taisyklių. Deja teisėjai to nepastebėjo".


0 comments:

Rašyti komentarą