NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š. Jasikevičius pademonstravo futbolininko gebėjimus (FOTO-5)

2014-08-29
Ar galėtumėte įsivaizduoti Šarūną Jasikevičių, mušinėjantį futbolo kamuolį ir dar besivaržantį su Vilniaus „Žalgirio“ treneriu Mareku Zubu ar dantimis mineralinio vandens buteliuką bandančius atsukti Darių Songailą ir Deividą Šemberą?

Būtent tokiomis netikėtomis užduotimis savo lankytojus ketvirtadienį nustebino didžiausio ir moderniausio Lietuvoje bendrovės „TOP sport“ lažybų punkto ir „Casino“ lošimo aparatų salono atidarymo organizatoriai. Renginio programoje netrūko ir kitų linksmų rungčių, kuriose taip pat varžėsi ir kiti žalgiriečiai – krepšininkas Robertas Javtokas bei futbolininkas Andrius Velička, teigiama pranešime spaudai.

„Esame lažybų pradininkai Lietuvoje, puikiai išmanome šią rinką, tad visada žengiame žingsniu priekyje: stebime pasaulines tendencijas, inovacijų plėtrą, todėl visuomet stengiamės pasiūlyti naujovių bei kokybiškų paslaugų. Naujasis lažybų punktas mums, kaip bendrovei, yra didžiulis žingsnis į priekį, o klientams – galimybė vienoje vietoje rasti visas mūsų siūlomas pramogas bei puikiai praleisti laiką, – sako bendrovės „TOP sport“ vadovas Gintaras Staniulis. – Pas mus galima stebėti įvairiausias sporto rūšis, esame atviri naujovėms – neatsitiktinai šiandien suorganizavome krepšininkų ir futbolininkų dvikovą“.

Duris atvėręs lažybų punktas lankytojus jau nuo pat pirmų minučių džiugino sportinėmis pramogomis – atidarymo kulminacija tapo „Ringo“ dvikova, pakvietusi susikauti krepšinio ir futbolo atstovus trijuose etapuose: azarto, išmonės ir juoko. Besivaržančių komandų sąrašas nustebino žvaigždėmis: krepšininkų komandai atstovavo Šarūnas Jasikevičius, Robertas Javtokas, Darius Songaila, o futbolininkų frontą laikė Deividas Šemberas, Andrius Velička ir treneris Marekas Zūbas.

Pirmame dvikovos raunde kovojo Andrius Velička prieš Robertą Javtoką. Pastarasis, išvardinęs daugiau užsienio futbolininkų nei jo oponentas krepšinio atstovų, laimėjo. Dvikovą toliau tęsė treneriai: tiek Šarūnas Jasikevičius, tiek Marekas Zūbas turėjo pademonstruoti savo gebėjimus valdyti kamuolį, tiesa, krepšininkas tai turėjo daryti su futbolo kamuoliu, o futbolininkas – su krepšinio. Nei vienam iš trenerių tai nebuvo kliūtis – abu pademonstravo puikius gebėjimus ir užduotį baigė lygiosiomis.

Linksmoji užduotis laukė likusių sportininkų: vyrai, mūvėdami boksininko pirštines, turėjo dantimis kuo greičiau atsukti mineralinio vandens buteliuką. Be didelių pastangų, aplenkdamas priešininką – Deividą Šemberą – laimėjo krepšininkas Darius Songaila, tuo pačiu iškovodamas ir tvirtą krepšininkų komandos pergalę.

Renginio svečiai taip pat galėjo pasitikrinti savo sėkmę ir išbandyti naujus lošimo automatus. Kiek vėliau jie buvo pakviesti išmėginti jėgas sporto viktorinoje, kurioje klausimus uždavė gerai žinomi aktoriai Džiugas Siaurusaitis ir Marius Jampolskis. Prie „smegenų mankštos“, siųsdamas linkėjimus iš Ispanijos, prisijungė ir sporto komentatorius Robertas Petrauskas. Aktyviausiai atsakinėjusieji apdovanoti futbolo bei krepšinio kamuoliais, išmargintais žaidėjų parašais.







 FOTO: Top Sport

0 comments:

Rašyti komentarą