NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Sirgaliai + gynyba + kovingumas gali suteikti šansą"

2015-11-04
Kauno "Žalgirio" vyriausiojo trenerio asistentas Šarūnas Jasikevičius prieš artėjančią šio penktadienio dvikovą pasidalino mintimis su Ispanijos žiniasklaida

Lietuvis papasakojo apie jausmą žaidžiant Kaune, bei Barselonoje, reikšmingą pergalę Izmire, Barselonos pranašumą, bei J.C.Navarro svarbą.

Kaune kitaip, nei Barselonoje
"Žaisti Kaune truputi kitaip, kadangi čia prieš rungtynes einu susitikti su draugais, trenerių štabo nariais. Tačiau tai neturi nieko bendro, kai grįžtu į Barseloną. Tai ypatingas jausmas, Palau, prisiminimai, miestas kuris man patinka... Nematau draugų ištisus metus. O čia tiesiog kaip ir bet kurios kitos rungtynės".

Pergalė Izmirė suteikė pliusą
"Pergalė Izmire mums suteikė pasitikėjimo, nes daugelis komandų ten pralaimi. Šiose rungtynėse buvome labai stiprūs. Žvelgiant į priekį - Top16 tapą, tai ši pergalė labai svarbi ir suteikia daug galimybių ateityje.

Šio sezono Barca
"Komanda beveik nepasikeitė, nes turi tą patį trenerį. Galbūt dabar jie labiau agresyvūs, daugiau bando dvigubinti gynybą, bei vis dar yra labai pavojingi ties tritaškio linija. Manau, kad tai komanda kuri daug priklauso nuo tolimų metimų. Jei sustabdysime Jūsų snaiperius, tai mums atsivers daugiau galimybių.

Esu įsitikinęs, kad komanda kaip ir visada prie Xavi pasirengs mačui puikiai. Nors manau, kad turime galimybę jums įkąsti. Kiekvienas privalo žinoti kaip išnaudoti savo pranašumą. Mus palaikys daugybė žmonių, o kartu su gera gynyba ir pasiaukojančiu žaidimu galime tikėtis šanso.

Juanas Carlosas Navarro
Juanqui visada yra Juanqui. Mano nuomone, kad savo žaidimo piką jis turėtų pasiekti sausio arba vasario mėnesį. Jis turėjo fizinių problemų, kurias šią vasarą bandė išspręsti, tačiau svarbiausiomis rungtynių akimirkomis jis bus aikštėje.

0 comments:

Rašyti komentarą