NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kauniečių žinutė apie ateitį svarstančiam Š. Jasikevičiui: "Šarai, pasilik"

2017-06-14
„Šarai, pasilik“, – toks užrašas trečiadienį pasirodė ant ties išvažiavimu iš Kauno stovinčio didelio formato reklaminio stendo. Tokią žinutę dėl savo ateities Kauno „Žalgiryje“ svarstančiam treneriui Šarūnui Jasikevičiui visų kauniečių vardu siunčia Kauno miesto savivaldybė.

„Š. Jasikevičiaus kaip trenerio talentu neabejoja niekas. Visi, su kuriais pakalbu apie krepšinį ir apie „Žalgirį“, nori, kad Šaras pasiliktų Kaune. Niekas neabejoja, kad to nori ir visi kauniečiai. Nusprendėme įgarsinti šį visų kauniečių norą ir į lauko stendą įdėjome jų žinutę, skirtą Šarui“, – teigė aistra krepšiniui garsėjantis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Šiemet „Žalgiris“ septintus metus iš eilės tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionais bei turėjo vieną geriausių sezonų Eurolygoje. Neabejotinai viena pagrindinių to priežasčių – puikią komandą surinkęs bei ją sustygavęs vyriausiasis treneris Š. Jasikevičius. T‪iesa, po tokio sėkmingo sezono iškilo grėsmė, jog kauniečių ant rankų nešiojamas Šaras gali pakelti sparnus į kitą klubą.

„Šarai, pasilik“ – šis užrašas išdygo Savanorių prospekte esančiame reklaminiame stende. Šis stovi kelyje, vedančiame tiek į Kauno, tiek ir į Vilniaus oro uostus.

0 comments:

Rašyti komentarą