NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičiaus auklėtiniai triumfavo dramatiškoje kovoje Atėnuose

2018-10-26
Kauno "Žalgirio" krepšininkai pasiekė dramatišką antrąją pergalę Eurolygoje.

Šarūnas Jasikevičius sugrįžęs į Atėnus buvo sutiktas gausiais plojimais, o jo vadovaujami žalgiriečiai po pratęsimo 87:83 palaužė šeimininkę Atėnų "Panathinaikos" komandą.

Kauniečiai jau pirmajame kėlinyje buvo susikrovę dviženklį pranašumą (10:20), o antrajame persvara siekė net 17 taškų (20:37).

Likus žaisti kiek daugiau, nei 2 minutes trečiajame kėlinyje "Panathinaikos" sumažino deficitą iki 4 taškų (49:53). Likus žaisti 4 minutes paskutiniame kėlinyje graikai po ilgos pertraukos išsiveržė į priekį (66:64). Likus žaisti 5 sekundes rezultatas buvo lygus 76:76 ir N.Calatheso rankose buvo galimybė išplėšti šeimininkams pergalę, tačiau tritaškis skriejo pro šalį.

Pratęsime sėkmingiau žaidė "Žalgiris", kuris likus žaisti kiek daugiau, nei minutę pratęsime pirmavo 6 taškais (80:86). N.Calatheso tritaškis sumažino deficitą perpus, tačiau vėliau bandymai išsigelbėti buvo nesėkmingi.

Kitą savaitę kauniečiai savo aikštėje priims Eurolygos čempionus Madrido "Real" krepšininkus.

Atėnų "Panathinaikos": Nick'as Calathesas 22, Keithas Langfordas 13, Jamesas Gistas 9, Ioannis Papapetrou ir Nikos Pappas 8, DeShaunas Thomasas 6, Stephane'as Lasme 5, Ianas Vougioukas ir Thanasis Antetokounmpo 4, Lukas Lekavičius ir Konstantinos Mitoglou 2 taškai;

Kauno "Žalgiris": Brandonas Daviesas 18, Thomas Walkupas 14, Aaronas White'as 13, Edgaras Ulanovas 11, Nate'as Woltersas 10, Derrickas Waltonas ir Leo Westermannas 5, Paulius Jankūnas ir Antanas Kavaliauskas 4, Laurynas Birutis 3 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą