NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie trenerių asociaciją: "Privalome apsaugoti trenerius ir mūsų teises"

2019-06-18
Pirmąjį liepos savaitgalį Badalonoje vyks Eurolygos trenerių seminaras, kuriame pranešimą skaitys ir Šarūnas Jasikevičius.

Kauno "Žalgirio" treneris džiaugėsi, kad pagaliau įkurta trenerių asociacija:

"Nuostabu, kad pagaliau turime organizaciją ir galime pradėti spręsti tam tikrus iškilusius klausimus. Kadangi Eurolyga tobulėja, tai klausimų turime mažiau, kuriuos reikia spręsti. Bet vis tiek turėjome, tai padaryti. Tai pirmoji ir jauna asociacija. Ji augs ir padės spręsti ateityje laukiančius iššūkius. Privalome apsaugoti trenerius ir mūsų teises, tai apie mūsų darbo saugumą ir taip pat apie mus po karjeros pabaigos. Turime eiti žingsnis po žingsnio ir tikėtis, kad tai išsiplės į kažką kas padės treneriams ir jauniems vaikinams".

Lietuvis tikino, kad jauniems treneriams pamokos iš E.Messinos, Ž.Obradovičiaus ir X.Pascualio bus neįkainojamos:

"Aš taip pat esu jaunas treneris ir neturiu daug patirties tokiuose seminaruose. Aš mokysiuos iš kitų trenerių, o seminare kalbėsiu apie aikštės spaudimą. Šaunu praleisti laiką su kitais treneriais ir tikrai laukiu. Iki praėjusių metų turėdavome Eurolygos susitikimus. Tai būdavo tik 36 valandos, kurias praleisdavome kartu, turėdavome vakarienę ir linksmą laiką. Šiuo atveju viskas bus kitaip. Tai padės man geriau pažinti kitus trenerius ir taip pat padės tobulėti - pilnas paketas. Nežinau ar jauni treneriai gali išmokti ką nors geriau, nei iš E.Messinos, Ž.Obradovičiaus ar X.Pascualio. Akivaizdu, kad tai seminaras, kurio negalima praleisti šią vasarą."

Š.Jasikevičius taip pat džiaugėsi palankia vieta, kuri netoli Barselonos:

"Tai vienas iš miestų, kuriame jaučiuosi gerai ir tai neturi nieko bendro su "FC Barcelona Lassa" komanda. Aš atvykstu čia aplankyti draugų, o tai pat po kelių dienų turėsiu vasaros krepšinio stovyklą. Viskas tobulai suderinta. Šis trenerių seminaras bus kaip šeimų susitikimas, nes daugelis atvyks su savo žmonomis ir vaikais. Barselona - vienas geriausių miestų visame pasaulyje. Negaliu sulaukti".

0 comments:

Rašyti komentarą