NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš mačą su ALBA: "Jie nežaidė ilgą laiką, todėl turės daug noro"

2020-11-04
Šarūnas Jasikevičius su "FC Barcelona" komanda rytoj Berlyne sieks pratęsti pergalingą žygį Eurolygoje.

Katalonai laimėjo paskutinias ketverias Eurolygos rungtynes ir turėdami tik 1 pralaimėjimą kartu su Kauno "Žalgiriu" žengia turnyrinės lentelės viršuje.

Tuo tarpu Berlyno ALBA ekipa daugiau, nei dvi savaites dėl įvairių koronaviruso atvejų nerungtyniavo. Pasak "Barcos" trenerio ši varžovų situacija nesuteikia jokio pranašumo jo komandai:

"Mes darome savus dalykus. Kaip ir kiekvienose Eurolygos rungtynėse turime laukti labai motyvuoto ir gerai pasiruošusio varžovo prieš "Barcos" komandą. Jie nežaidė ilgą laiką, todėl turės daug noro. Jie jau parodė savo lygį laimėdami CSKA aikštelėje".

ALBA komandą treniruojantis Aito Garcia Renesesas puikiai pažįstamas Šarui, kurie kartu 2000-2002 metais atstovavo "FC Barcelona" klubui. Š.Jasikevičiaus teigimu Vokietijos čempionų ekipa turi savitų dalykų, kuriuos reikės išspręsti:

"Tai komanda, kuri žaidžia labai aktyviai, gerai pereina į puolimą ir gynybą, pukiai meta tritaškius. Mūsų idėja - pabandyti visą tai sustabdyti. Taip pat žinoti kaip jie puolime ginasi, nes turi savitų dalykų ir yra labai agresyvūs. Laukia sunkios rungtynės, kaip ir visos Eurolygoje" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą