NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Kai neišeiname gintis, pralaimime"

2020-12-08
Sunkiai "Olympiacos" puolimą stabdę Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai buvo priversti patirti trečiąjį pralaimėjimą Eurolygoje.

Po nesėkmės katalonų treneris pripažino, kad varžovas buvo geresnis visais žaidimo aspenktais, o jo komanda vėl silpnai dirbo gynyboje:

"Olympiacos" buvo geresnė komanda visais žaidimo aspektais. Kai neišeiname gintis, pralaimime. Jeigu nesiginame, tai nežaidžiame kaip komanda, o kiekvienas nori viską išspręsti individualiai. Kuomet grįžome į rungtynes, tai žaidėme su antru penketu. Galbūt su mažiau talento, bet gynyba buvo daug geresnė ir kamuolio judėjimas kartais atnešdavo gerų dalykų." - dėstė Š.Jasikevičius.

"Keletą kartų bandėme atsitiesti, tačiau mūsų klaidos to neleido padaryti. Mes žinome formulę: jeigu ginamės, tai esame geri. Jei ne, tai ne." - tęsė lietuvis.

Š.Jasikevičius taip pat paaiškino kodėl Thomas Heurtelis šiose rungtynėse nepakilo nuo suolo:

"Thomas buvo sunkiame laikotarpyje. Galvojome, kad turime būti geresni gynyboje, o jis geras atakuojantis žaidėjas. Mums jis nebuvo labai reikalingas, nes taškus pelnėme, o gynyboje turėjome problemų. Sloukas jautėsi labai patogiai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą