NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Nesugebėjau įtikinti žaidėjų, kad Baldwino stiprioji ranka - kairioji"

2020-12-30
Šarūnas Jasikevičius su Barselonos komanda liūdnomis nuotaikomis pasitinka Naujuosius metus. Katalonai pralaimėjimu Miunchene baigė pirmąjį Eurolygos ratą.

"Barcos" treneris spaudos konferencijoje kalbėjo, kad jo auklėtiniai trečiajame kėlinyje prarado rungtynių kontrolę padarydami daug kvailų pražangų. Lietuvis taip pat teigė, kad nesugebėjo savo žaidėjų įtikinti, kad Baldwino stiprioji ranka - kairioji:

"Sveikinimai "FC Bayern" komandai, šiandien jie buvo geresnė komanda. Manau, kad pirmoje mačo pusėje mes žaidėme visai gerai laikydamiesi rungtynių plano, tačiau trečiajame kėlinyje mes visiškai pametėme galvas. Padarėme daug pražangų, o ypač po bonuso kas leido "FC Bayern" pajusti daugiau pasitikėjimo savimi. Turėjome dvi vaizdo peržiūras prieš rungtynes, taip pat per ilgąją pertrauką. Bet niekaip negalėjau įtikinti savo žaidėjų, kad Baldwinas geriau jaučiasi kairėje rankoje. Atrodė, kad jis 200 kartus buvo paliktas savo stipriojoje rankoje. Bandėme tam pasiruošti, bet viską atidavėme. Nerimavome dėl fiziškumo kovojant dėl kamuolių. Kažkaip sugebėjome nepralaimėti kovos dėl kamuolių dideliu skirtumu, tačiau jie buvo kur kas atletiškesnė komanda. Trečiajame kėlinyje tiesiog praradome rungtynių kontrolę." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą