NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš dvikovą su Messina: "Raktas į pergalę - mūsų mentalitetas ir gynyba"

2020-12-10
Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos "FC Barcelona" komandos rytoj laukia antrasis šios savaitės Eurolygos mačas. Į "Palau Blaugrana" areną atvyksta Ettore Messina vadovaujama Milano komanda.

Katalonų treneris prieš šias rungtynes pabrėžė, kad varžovas labai patyręs ir šiuo metu žaidžiantis aukšto lygio krepšinį:

"Laukiame atvykstant labai gerai pasiruošusios Milano komandos. Tokios, kokią matėme per paskutines penkerias ar šešerias rungtynes. Pradžioje jie turėjo problemų dėl koronaviruso, bet dabar jie žaidžia labai aukšto lygio krepšinį. Tai labai patyrusi, gerai treniruota komanda, turinti daug metikų." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Italijos ekipą "Barca" priims po antradienį patirto pralaimėjimo prieš Pirėjo "Olympiacos" krepšininkus. Šaras pabrėžė, kad raktas į pergalę yra mentalitetas ir gynyba:

"Mums, tai mentaliteto klausimas. Turime būti pasiruošę nuo pirmos minutės. Kaip jau matėme pirmasis kėlinys mums labai svarbus. Jei viskas nesiseka, tai privalome būti nuoseklūs, atkakliai laikytis ir tada perlaužti rungtynes. Raktas į pergalę - mūsų mentalitetas ir gynyba. Mes peržiūrėjome paskutines rungtynes ir visi supranta kas nutiko, negalime taip žaisti, o ypač rungtynių pradžioje." teigė Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą