NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš dvikovą su Kurtinaičiu: "Khimki" turi vieną galingiausių sudėčių Europoje"

2020-12-15
Rytoj "Palau Blaugrana" arenoje laukia dviejų trenerių iš Lietuvos dvikova. 

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama "Barca" savo aikštėje priims Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities "Khimki" krepšininkus.

Tai bus Eurolygos lyderių ir autsaiderių kova. 

Katalonai su 10 pergalių žengia turnyrinės lentelės viršuje, tuo tarpu ekipa iš Rusijos vos su dviem pergalėmis rikiuojasi paskutinėje vietoje.

Prieš dvikovą Š.Jasikevičius teigė, kad "Khimki" turi vieną galingiausių sudėčių Europoje ir sunku suvokti kodėl jie užima paskutinę vietą:

"Khimki" turi vieną galingiausių sudėčių Europoje ir nesuprantu kaip jie yra paskutinėje vietoje. Jiems nesisekė su koranavirusu, o tai išsivystė į blogą tendenciją. Komandoje yra keturi ar penki žaidėjai iš NBA ir žaidėjas, kuris vienas gali laimėti rungtynes. Tai aukščiausio lygio varžovas."

Katalonų treneris teigė, kad Barselonos komanda yra geroje formoje, tačiau nuogastavo, kad nėra laiko tobulėjimui ir treniruotėms:

"Svarbu laimėti kiekvienas rungtynes. Svarbiausia susikoncentruoti į sekančias rungtynes. Neturime laiko tobulinti žaidimo ir treniruotis, bet toks jau sezonas." - kalbėjo Šarūnas Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą