NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Trečiajame kėlinyje visiškai praradome rungtynių kontrolę"

2020-12-22
Barselonos krepšininkai antradienio vakarą Stambule 79:86 turėjo pripažinti Shane'o Larkino vedamos "Anadolu Efes" komandos pranašumą.

Po pirmosios mačo pusės rezultatas buvo lygus (43:43), tačiau trečiajame kėlinyje turkai spurtavo 20:5. Šarūnas Jasikevičius po rungtynių kalbėjo, kad trečiajame kėlinyje "Barca" prarado rungtynių kontrolę ir net kalba ilgosios pertraukos metu, bei dvi minutės pertraukėlės nepadėjo:

"Sveikinimai Erginui ir "Anadolu Efes" komandai, šiandien jie buvo geresnė komanda. Manau, kad trečiajame kėlinyje visiškai praradome rungtynių kontrolę. Kalba per ilgąją pertrauką ir dvi paimtos minutės pertraukėlės nepadėjo. Esu patenkintas žaidėjų reakcija ir sugrįžimu į rungtynes, nes žaisti ketverias rungtynes per septynias dienas nėra lengva. Nebuvome švieži, bet tai nepasiteisinimas, nes sekmadienį turėjome geras rungtynes prieš "Joventut" ir galėjome paskirstyti minutes žaidėjams. Šiandien pirmoje mačo pusėje taip pat pavyko gerai rotuoti sudėtimi, bet trečiajame kėlinyje šiek tiek sugriuvome. Vėliau buvo sunku sugrįžti į rungtynes, nepaisant didžiulių pastangų ketvirtajame kėlinyje." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą