NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Žaidėjų pastangomis likęs patenkintas Jasikevičius: "Jei jau pralaimime, tai taip, kaip šiandien - atidavus viską"

2020-12-19
Šarūno Jasikevičiaus treniruojama komanda penktadienio vakarą Barselonoje patyrė skaudų pralaimėjimą paskutinėmis rungtynių sekundėmis.

Po pralaimėjimo Tel Avivo "Maccabi" komandai katalonų treneris nebuvo nusivylęs. Strategas liko patenkintas savo auklėtinių pastangomis ir teigė, kad jau geriau pralaimėti taip, kuomet atiduodi viską:

"Tokiose rungtynėse kaip šios viską nulemia detalės, atkovotas kamuolys, pražanga po bonuso. Manau, kad atroje mačo pusėje turėjome kontroliuoti rungtynes, bet prametėme daug metimų susitikimo pabaigoje. Per paskutines dvi minutes prametėme metimus, kuriuos įprastai pataikome. Tačiau vaikinų pastangos buvo didžiulės ir aš jiems, tai pasakiau rūbinėje - jeigu jau pralaimime rungtynes, tai tegul būna kaip dabar, atidavus viską. Kai kurie žaidėjai po rungtynių sunkiai galėjo paeiti, nes rotacija buvo gana maža. Turėjome užbaigti rungytes, kai turėjome 4 taškų persvarą. Mes per daug atidavėme, paskutiniame kėlinyje varžovai nusiėmė 8 kamuolius puolime. Tai siaubingi skaičiai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Šiose rungtynėse katalonai turėjo verstis be savo vidurio puolėjo Brandono Davieso, kuris jaučia diskomfortą kojos raumenyse.

"Brandonas mums labai svarbus, o ypač prie tokios gynybos, kuri viską keičia. Rolandas šiandien įdėjo daug pastangų ir bandė išnaudoti pranašumus, bet prieš tokią gynybą Brandonas yra geresnis. Bet tai negali būti pasiteisinimu." - teigė Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą