NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Mes dominavome iš fizinės pusės"

2021-01-08
Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamai "FC Barcelona" komandai po trijų pralaimėjimų iš eilės pagaliau pavyko pasiekti pergalę Eurolygoje.

Antrojo rato starte katalonai įtikinamai 89:72 pranoko Valensijos krepšininkus.

Barselonos treneris liko patenkintas savo auklėtinių žaidimu ir pastangomis visų rungtynių metu:

"Sveikinimai mano žaidėjams, kurie šiandien parodė didžiules pastangas. Žaidėme su nuostabia energija nuo rungtynių pradžios iki pabaigos. Daugelyje situacijų žinojome ką mes varžovams atiduosime ir ko ne. Nepaisant atiduotos persvaros pirmojo ir antrojo kėlinio pabaigose - mes išlaikėme nuoseklumą visas 40 minučių." - teigė Š.Jasikevičius.

Šiose rungtynėse debiutavo komandos naujokas Leo Westermanas, kuriuo liko patenkintas lietuvis: 

"Manau, kad Leo gali duoti labai daug, tai ką padarė ir šiandien. Manau, kad jam trūksta ritmo, bet jis žino mūsų sistemą, nes du metus praleido kartu. Jo skaičiai neparodo visos naudos, kurią jis šiandien davė. Jis visada buvo tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku. Jis suteikė patirties, kurios mums reikėjo. Buvo solidus, o mes to ir ieškojome. Akivaizdu, kad Leo neturi ritmo, nes dvi savaites nežaidė, bet jis patobulės." - apie komandos naujoką kalbėjo Šaras.

Š.Jasikevičius prieš šias rungtynes pabrėžė, kad negalima padaryti tos pačios klaidos, kurią padarė žaisdami su Valensijos krepšininkais šalies pirmenybėse:

"Paskutines dvi dienas kalbėjome, kad negalime žaisti su Valensijos komanda taip kaip žaidėme Ispanijos lygoje. Leisdami jiems įmesti 100 taškų. Žinome, kad be Niko, Brandono ir Victoro mums sunku pasiekti 90 taškų ribą, todėl turime nuosekliai dirbti gynyboje. Žaisdami geras rungtynes gynyboje ir sumažinę klaidas mes pasiekėme gerus skaičius puolime. Bendrai kalbant, tai mes dominavome iš fizinės pusės ir kovoje dėl kamuolių, o tai labai mėgsta treneriai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą