NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš dvikovą su Xavi: "Zenit" komanda turi labai aiškias idėjas" (VIDEO)

2021-01-25
Šarūnas Jasikevičius rytoj pirmą kartą šį sezoną stos į kovą prieš savo mokytoją Xavi Pascualį.

Pirmąją tarpusavio dvikovą Sankt Peterburge sudrumstė koronavirusas, o Šarą pavadavęs Tomas Masiulis su "Barca" patyrė pirmąjį sezono pralaimėjimą (70:74).

Š.Jasikevičius paskutiniais metais Barselonoje (2012-2013 m.) buvo X.Pascualio auklėtinis. Lietuvis prisipažino, kad jau tada planavo tapti treneriu ir mokėsi iš katalono:

"Su Xavi turime nuostabius santykius. Tuo karjeros metu, kai jis treniravo komandą aš jau planavau būti treneriu. Ieškodavau priežasčių kodėl atliekami dalykai: keitimai, rungtynių planas, kaip tai panaudočiau aš praktikoje. Daug išmokau iš jo ir dabar mūsų krepšinyje yra keletas dalykų, tkuriuos darydavo jis." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius negailėjo pagyrų varžovams, kurie žaidžia labai gerą krepšinį viso sezono metu. Pasak Barselonos trenerio "Zenit" ekipa turi aiškias žaidimo idėjas:

"Jie žaidžia labai gerai visus metus nuo pat pirmųjų laimėtų rungtynių prieš "Anadolu Efes". Jie turi aiškias idėjas, kas turi žaisti du prieš du, kas baudos aikštelėje, o kas kovoti dėl kamuolių. Komandoje yra veteranų, kurie tiksliai žino ką daryti." - teigė Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą