NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie P.Gasolį: "Atvyksta labai patyręs ir protingas žmogus"

2021-02-25
Barselonos komanda šią savaitė sudrebino Europos krepšinį paskelbdama, kad į komandą po dvidešimties metų sugrįžta katalonų legenda Pau Gasolis.

"Barcos" treneris Šarūnas Jasikevičius kalbėjo, kad prie klubo prisijungia labai patyręs ir protingas žmogus. Tiesa strategą šiek tiek neramina krepšininko fizinė būklė:

"Tai nuostabi iliuzija, kai toks žaidėjas kaip Pau atvyksta į komandą. Kuomet jis atvyks pažiūrėsime kaip atrodo, ar galės iškart prisijungti prie treniruočių, ar reikės daugiau laiko atsigauti. Atvyksta labai patyręs ir protingas žmogus, kuris žino į kokią komandą ateiną ir kokioje sezono stadijoje mes esame. Jeigu jis jaučiasi gerai ir gali žaisti, tuomet jis mums suteiks daug patirties ir lyderystės. Per savo karjerą jis daug matė todėl bus sunku nustebinti. Jis mums gali labai padėti, bet reikia būti atsargiems. Vienintelis dalykas, kuris mus neramina, tai jo fizinė būklė. Turėsime pažiūrėti kaip atrodo jo pėda."

Prisiminimais apie P.Gasolį pasidalinęs Šaras kalbėjo: "Tai žaidėjas su kuriuo buvo labai lengva rasti ryšį. Kamuolį galėdavai perduoti bet kur, nes jį pagaudavo net ir būdamas 20-ies metų. Jis yra nugalėtojas, labai protingas ir kuklus žmogus, o tai man kaip treneriui labai svarbu." - sakė Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą