NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Manau, kad mūsų paskutinis kėlinys buvo puikus"

2021-03-06
Šarūnas Jasikevičius po pergalės Eurolygoje 71:57 prieš Vitorijos "Baskonia" komandą teigė, kad jo komandai dar toli iki to lygio, kurį buvo pasiekusi taurėje:

"Barca" nė iš tolo neprilygsta lygiui, kurį turėjo taurės varžybose. Mes nuleidome lygį, bet tai visai žmogiška. Turi suteikti poilsio, sugrįžti į treniruotes ir atgauti dinamiką, kuri mums veikė taurėje." - akcentavo Šaras.

Kalbėdamas apie rungtynes katalonų treneris sakė, kad baiminosi varžovų didesnės motyvacijos, bet džiaugėsi puikiai sužaistu paskutiniu kėliniu:

"Ateidami į rungtynes žinojome, kad "Baskonia" žaidžia nuostabų krepšinį. Jie laimėjo devynerias iš paskutinių 10-ies rungtynių ir kovoja dėl savo išlikimo Eurolygoje. Būtent to mes ir bijojome, kad turės daugiau motivacijos. Laimei pirmajame kėlinyje jie nepasinaudojo mūsų klaidomis. Bet žinoma, vėliau rungtynės prasidėjo nuo nulio. Manau, kad mūsų paskutinis kėlinys buvo puikus. Mūsų gynybinė dvasia, pagalba vienas kitam, detalės ir esame laimingi, kad pavyko pataikyti keletą svarbių metimų." - kalbėjo "Barcos" startegas.

Šaras taip pat akcentavo poilsio trūkumą, bei padidėjusį klaidų skaičių:

"Iki dabar žaidėme ketverias rungtynes per labai mažą laiko tarpą. Mums trūksta šviežumo, bet taip pat ir "Baskonia" ekipai. Esame tokioje pačioje situacijoje. "Baskonia" prieš tai žaidė tą pačią dieną kaip ir mes. Svarbu užbaigti savaitę gerai, bet mums reikia šiek tiek pailsėti. Mums reikia pradėti galvoti kaip sumažinti klaidų skaičių. Manau, kad komanda su mūsų talentu negali padaryti daugiau 15-os klaidų per rungtynes. Šiomis dienomis padarėme 19 ir 18 klaidų. Tai yra 19 ir 18 kartų, kuomet mes neatakavome krepšio. Turime daug talento puolime, bet jei mes nemesime kamuolio į krepšį - mes niekada nepelnysime taškų. Svarbu pailsėti ir sugrįžti su šviežesniu protu." - sakė Š.Jasikevičius.

Šį sekmadienį Barselonoje bus išrinktas naujasis "FC Barcelona" klubo prezidentas. Lietuvis, kuris daugelį metų yra klubo narys jau atidavė savo balsą. Šaras pasidžiaugė, kad sulaukė visų trijų kandidatų į prezidento postą palaikymo:

"Aš jau balsavau elektroniniu būdu. Labai svarbu turėti darbą ir atrodo, kad aš jį turėsiu. Tikiuosi pasieksime puikių dalykų." kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą