NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie Gasolio integraciją: "Akivaizdu, kad kiekvieną dieną prisideda vis daugiau"

2021-05-07
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš "Monbus Obradoiro" liko patenkintas savo komandos žaidimu, kuriam įtakos turėjo ir sunkios Eurolygos ketvirtfinalio kovos:

"Buvo aišku, kad po emocingos ketvirtfinalio serijos bus sunku. Vaikinai viską bandė padaryti nebūdami šviežaus kūno ar proto. Mes turėjome pasinaudoti rungtynių pranašumais ir tai padarėme. Kai kam reikėjo šių rungtynių - Westermannas žaidė labai gerai, taip pat ir Bolmaro su Pau. Reikia visą tai tęsti." - sakė Šaras.

"Barcos" treneris užsiminė ir apie Pau Gasolio integraciją. Pasak Šaro reikia dar laiko, kad pamatyti kaip aukštaūgį kuo geriau išnaudoti, tačiau indelis matomas kiekvieną dieną:

"Esame situacijoje, kurioje vis dar reikia laiko, kad pamatytume kaip iš Pau išgauti kuo daugiau naudos. Labai svarbu, kad jis žaidžia tokias rungtynes, nes gali pagauti žaidimo ritmą. Nuo pirmos treniruotės mes viską labai gerai matėme, bet perteikimas aikštelėje - visai kas kita. Akivaizdu, kad kiekvieną dieną jis prisideda vis daugiau." - kalbėjo treneris.

0 comments:

Rašyti komentarą