NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Į finalo ketvertą visada vyksti su mintimi laimėti"

2021-05-27
Ketvirtadienio popietę Kelne Šarūnas Jasikevičius kartus su Nikola Mirotičiumi, Ettore Messina ir Sergio Rodriguezu dalyvavo specelioje spaudos konferencijoje.

Barselonos treneris kalbėjo, kad jaučiama spaudimą reikia įveikti dalykais, kuriuos galima kontroliuoti:

"Labai sunku atsakyti į šį klausimą. Jeigu jauti spaudimą turi greičiau bėgti, koncentruotis į dalykus, kuriuos gali kontroliuoti - gynyba ir kitos mažos detalės."

Š.Jasikevičius taip pat pripažino, kad į kiekvieną finalo ketvertą vyksta su minti laimėti:

"Aš visada keliu vienodą spaudimą tiek sau, tiek komandai ir nesvarbu ar tai būtų "Žalgiryje" ar ne. Žiniasklaidoje gal mes ir buvome "underdogai", bet į Belgradą vykome su minti laimėti. Prieš mus buvo puiki "Fenerbahce" komanda ir finalo ketverto lygis buvo labai aukštas."

Niekas nesikeičia ir bandysime laimėti rytoj. Tą patį bandėme padaryti ir Belgrade. Visos keturios komandos, kurios atvyksta į finalo ketvertą tiki, kad turi šansų laimėti. Patekti į finalo ketvertą labai sunku, turi išgyventi daug kovų, todėl kai patenki čia visi tiki savo galimybėmis." - sakė Šaras.

Šiais metais finalo ketvertas vyks be žiūrovų. Katalonų treneris pripažino, kad žaisti prie pilnų tribūnų yra vienas gražiausių dalykų, tačiau įžvelgė ir pranašumą žaidžiant tuščioje arenoje:

"Žaidėjai labiau tavęs klauso, bet nežinau ar tai teigiamas dalykas ar ne. Bet žaidėjams gali padėti daugiau, nes visą laiką girdi nurodymus." - kalbėjo treneris.

0 comments:

Rašyti komentarą