NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Manau, kad pralaimėjome dėl mažų detalių"

2021-05-31
Eurolygos finalą su "FC Barcelona" komanda pralaimėjęs Šarūnas Jasikevičius po rungtynių teigė, kad baigtį nulėmė smulkios detalės ir klaidos:

"Manau, kad pralaimėjome dėl mažų detalių. Prametėme daug lengvų taškų, kurie negali būti lengvai paaiškinami. Po rungtynių savo žaidėjams pasakiau, kad turėjome nuostabų Eurolygos sezoną ir buvome labai arti. Nepavyko, nes galbūt padarėme per daug klaidų. Daugybę kartų neatrodėme gerai finale. Mes sugrįžome. Kuomet rungtynės atkaklios ir lieka kelios minutės žaisti, tai rungtynes gali nulemti daugybę dalykų. Bet kuri komanda galėjo laimėti, bet dėja mes neatisdūrėme viršūnėje." - sakė Šaras.

Apie Nicką Calathesą: "Nickas Calathesas yra karys. Jis net neabejojo... jis padarys viską, kad atsidurtu aikštėje. Nemanau, kad jis turėjo puikų vakarą, bet nereikėtų pamiršti kokias rungtynes turėjo pusfinalyje. Mums reikia daugiau tokių žmonių kaip Nickas Calathesas, su jo pasiaukojančiu ėjimu finale. Iš esmės, tai buvo mentalitetas, kol jis galėjo paeiti jis būtų likęs aikštėje ir bandytų duoti kiek įmanoma daugiau minučių, kiek tik galėtų. Aš labai gerai pažįstu Nicką. Man nebuvo siurprizas, kad jis šiandien buvo aikštėje." - Kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą