NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Tikiuosi, kad galėsime mūsų lygį pakelti aukščiau"

2021-05-24
Šarūnas Jasikevičius pirmadienį "Palau Blaugrana" arenoje virtualioje erdvėje bendravo su Ispanijos žiniasklaida apie artėjantį Eurolygos finalo ketvertą.

Barselonos treneris pripažino, kad savo auklėtiniuose įžvelgia troškimą siekti titulo: 

"Matau juos labai sujaudintus ir su didžiuliu troškimu. Per paskutines 10 dienų galėjome šiek tiek pailsėti ir sunkiai treniruotis. Jie labai sunkiai dirbo ir sužaidėme dvi pakankamai geras rungtynes. Dabar turėsime dar tris ar keturias treniruotes ir kelionę į Kelną. Tikiuosi, kad galėsime mūsų lygį pakelti aukščiau."

Treneriui buvo primintas ir gana nemalonus Eurolygos faktas - reguliariojo sezono laimėtojais niekada nelaimi titulo. Tiesa Šaras to nesureikšmino ir teigė, kad kiekvieni metai - nauja istorija:

"Kiekvieni metai yra skirtinga istorija ir tai kas nutiko ankščiau nesvarbu. Kiekviena finalo ketverto komanda gali laimėti ir tikiuosi, kad mes taip pat apie tai galvojame."

Apie svarbiausius faktorius Kelne: "Viskas yra svarbu. Psichologinis aspektas, alkanumas, emocijų valdymas, taktiniai dalykai... mes stengiamės dirbti ties tuo kas reikalinga. Negaliu pasakyti, kad vienas dalykas yra svarbesnis už kitą. Tai visada yra visų detalių mišinys. Kiekvieną lygį, kurį pasieki detalės yra svarbios ir vis svarbesnės ir svarbesnės kuomet lygį keli į viršų."

Apie ketvirtfinalio seriją su "Zenit": "Kiekvienas karas mus yra svarbus. Mes mokomės iš laimėjimų ir pralaimėjimų. Žaisdami prieš "Zenit" mes pasimokėme iš savo klaidų pirmose namų rungtynėse. Labai gerai išgyventi tokius karus kartu, tobulėti ir suprasti kur buvome geri, o kur suklydome."

0 comments:

Rašyti komentarą