NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras apie sugrįžusius sirgalius: "Gera pradėti jausti normalumą ir padėkoti jiems"

2021-06-05
Šarūnas Jasikevičius po patekimo į Ispanijos lygos pusfinalį džiaugėsi pagerėjusiu žaidimu, tačiau tvirtino, kad reikia pasimokyti iš antrųjų ketvirtfinalio serijos rungtynių:

"Žaidėme daug geriau visose žaidimo dalyse, o ypač sėkmingai trečiajame kėlinyje. Calathesas puikiai atrasdavo aukštaūgius. Esu laimingas, tačiau turime pasimokyti iš antrųjų rungtynių, nes viskas vyksta labai greitai.

Po 48 valandų turime pradėti kitą seriją prieš komandą, kuri daugiau pailsėjusi, nei mes. Bet kas gali mus įveikti, jei mums nesiseka."

Apie sirgalius: "Reikia padėkoti sirgaliams, kurie atvyko mūsų palaikyti, tai buvo labai gražu. Labai gera pradėti šiek tiek jausti normalumą ir padėkoti jiems."

Apie Pau Gasolį: "Labai svarbu sureaguoti ir Pau reakcija buvo labai gera. Jis čempionas, dėdė su nuostabiu charakteriu ir šie žmonės norėjo sužaisti po rungtynių Badalonoje."

Apie Nicką Calathesą: "Nickas turėjo problemų vaikštant prieš finalo rungtynes Kelne. Jeigu šiek tiek gali paeiti, tai daktarai suleidžia vaistų ir tu nieko nejauti. Bet akivaizdu, kad turi pailsėti. Jam buvo atliktas kitas gydymas ir jaučiasi geriau. Jis tikrai tobulės ir žais sau įprastas minutes. Mums jo labai trūksta."

Apie trijų rungtyių serijas: "Teoriškai, tai skaudžiausia favoritams, bet turi būti psichologiškai stiprus."

Apie Tenerifės komandą: "Tai labai patyrusi komanda, kalbant apie veteranus ir patyrusį trenerį. Jų du gynėjai valdo rungtynes ir labai sunku juos atkirsti nuo dalykų, kuriuos jie atlieka." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą