NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie Higginsą: "Jis tempė komandą ant savo pečių"

2021-06-13
Šarūnas Jasikevičius po pergalingo starto Ispanijos lygos finalo serijoje negailėjo gerų žodžių komandą į priekį tempusiam Cory Higginsui:

"Cory sužaidė puikias rungtynes, jis tempė komandą ant savo pečių ir buvo labai solidus ne tik puolime, bet ir gynyboje."

Katalonų treneris ragino neatsipalaiduoti prieš antrąsias rungtynes, nes laukia dvikova prieš čempionišką komandą:

"Antradienį turime labai didelę galimybę, bet žinome, kad prieš mus bus čempioniška komanda, kuri su tuo pačiu treneriu ir žaidėjais yra perėjusi daug tokių karų. Po 48 valandų bus naujas karas "Palau" arenoje, kuriame vėl viskas prasidės nuo nulio."

Pasak Šaro norint laimėti antrąsias rungtynes ir tapti čempionais reikia žaisti taip kaip antroje mačo pusėje:

"Eisime su dideliu pasklusnumu ir tai puiki galimybė laimėti rungtynes, kurios verto titulo mūsų namuose. Turime galvoti apie komandą ir žaisti kaip trečiajame ir ketvirtajame kėlinyje šiandien, bet ne kaip per pirmus du ketvirtčius.

Šiandien mes sužaidėme dvi skirtingas puses. Pirmoje mes buvome šiek tiek nesusikaupę ir geriausia naujiena buvo tik trijų taškų deficitas, kuris mums buvo geras. Trečiajame kėlinyje mes žaidėme gerą krepšinį, žinojome kaip geriau skaityti situacijas, bei pataikyti baudos metimai, kuriuos prametėme pirmoje pusėje. Buvome daug agresyvesni, veržlūs po krepšiais ir žaidėme savo krepšinį." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą