NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Išėjimas su teisingu mentalitetu mane labai nudžiugino"

2021-06-02
Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai po skaudaus pralaimėjimo Eurolygos finale sugrįžo į kovas vietiniame čempionate.

Barselonos treneris nepaisant banguoto žaidimo liko patenkintas savo komandos nusiteikimu pirmose ketvirtfinalio serijos rungtynėse:

"Normalu, kad sužaidėme sunkias rungtynes dėl vaikinų mentaliteto, bet buvome labai susikaupę. "Joventut" žaidė labai gerai. Paskutinius du mėnesius jie labai geroje formoje. Dabar laikas vykti į Badaloną ir padaryti ką galime geriausiai.

Žaidėjų reakcija buvo labai gera. Galima matyti, kad jie nori užversti šį puslapį ir pasiruošę pereiti šias dvi lemiamas savaites. Man tikrai patiko kaip jie išėjo į rungtynes, kaip jas tęsė, akivaizdu, kad su pakilimais ir nuosmukiais. Bet šiandien labiau, nei bet kurią kitą dieną aš juos suprantu, nes tai buvo skaudus smūgis. Išėjimas su teisingu mentalitetu mane labai nudžiugino." - kalbėjo lietuvis.


Š.Jasikevičius taip pat liko patenkintas L.Bolmaro tobulėjimu, bei Gasolio įsitraukimu:

"Paskutinius du mėnesius Bolmaro ir Gasolis žaidžia labai aukštame lygyje. Bolmaro nuostabus, kokį mentalitetą jis turi, kaip treniruojasi, kaip elgiasi, stengiasi ir mokosi. Pau taip pat kiekvieną dieną jaučiasi vis geriau. Jis padeda komandai ir per pusantro mėnesio matyti, kad jis jau yra pagavęs ritmą." - sakė Šaras.

Katalonų treneris pažymėjo, kad motyvacijos Badalonoje uždaryti serijos netrūks:

"Yra daug stimulo sekančiose rungtynėse Badalonoje. Visada turi uždaryti rungtynes, serijas, čempionatus. Bus labai svarbu laimėti ketvirtadienį, bet kita komanda taip pat žais ir yra gerame lygyje." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą