NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Šįkart negaliu prisiimti sau atsakomybės"

2021-06-04
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo antrose ketvirtfinalio serijos rungtynėse Badalonoje kalbėjo, kad komanda išėjo būdama labai minkšta, taip pat prametė nemažai baudos metimų, bei laisvų tritaškių:

"Noriu pasveikinti "Joventut" su pergale. Jie buvo kietesni, labiau susikoncentravę ir kovojo už savo gyvybę. Kaip jau sakiau po dviejų kėlinių mes išėjome labai minkšti. Kalbėjome, kad nereikia suteikti galimybių, bet kuomet atsilikinėjome 10 taškų mes prasižengėme vos vieną kartą ir visi "Joventut" žaidėjai aukojosi neleisdami mums jaustis patogiai. Ir jiems tai pavyko. Kai sugrįžome į rungtynes mes nebuvome geri. Praradome keletą taškų, prametėme 11 baudos metimų ir laisvų tritaškių." - sakė Šaras.

Treneris taip pat pabrėžė komandos nusiteikimą rungtynėms, bei negalėjo už tai prisiimti sau atsakomybės:

"Pirmas dalykas, kurį pasakiau komandai, kad aš juos suprantu. Tai ketvirtosios rungtynės per 6-7 dienas. Jie nėra robotai, bet prieš susitikimą mums netrūko jėgų ir po laisvos dienos jie buvo pailsėję. Tai mąstysena ir profesionalumas. Jeigu ir tada neatsilaikome ir pralaimime ketvirtajame kėlinyje, nes pritrūko jėgų, o varžovas šviežesnis, tuomet mes tai priimame. Bet išeiti į rungtynes šitaip prieš komandą, kuri nori dar vieno šanso žaisti... Šįkart aš negaliu prisiimti sau atsakomybės, nes bandžiau 48 valandas." - kalbėjo treneris

Š.Jasikevičius taip pat nesureikšmino sirgalių, kurių Badalonoje buvo tūkstantis. Tiesa pabrėžė, kad lemiamas rungtynes geriau žaisti savo arenoje:

"Publika? tai tik 1000 žmonių. Mano žaidėjai žaidė labai sudėtingose aikštelėse, o čia tik 1000 žmonių labai didelėje arenoje. Sunkiai kažką galima išgirsti.

Mes visi turime savo darbus. Sirgaliai turi savo darbą paskatinti, o mūsų darbas išeiti žaisti susitelkus. Komandos darbas yra pasiruošti fiziškai ir protiškai ir aš padarysiu viską ką galiu geriausiai. Žiūrovai mums padės, bet jie taškų nepelnys. Tokias rungtynes visada geriau žaisti namuose." - Sakė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą