NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Turkey 2007.09.03 (VIDEO)

2009-07-21
"Jei būtų reikėję, Šarūnas į aikštelę būtų išbėgęs net ir su viena koja" (R.Butautas)

Po Atėnų Olimpinių Žaidynių Šarūnas Jasikevičius pareiškė, kad daro pertrauką. Du metus iš eilės (2005, 2006) Š.Jasikevičius nežaidė už Lietuvos rinktinę. Galiausiai atėjo 2007 metai. Šaras pagaliau atvyskta į gimtinę nor ir sunkiai, bet...

"Man buvo pasakyta, kad kelionės dokumentai ateis per keturias savaites, o po septynių savaičių dar nesimatė jokių prošvaisčių, tad galiu, pasakyti, kad ši situacija galėjo būti daug žymiai blogesnė. Šiaip aš esu optimistas, bet ėjo dienos, o dokumentų nėra. Tada pradėjau skambinti visiems ir aiškinti kokia mano situacija. Dar reikia kokių penkių skambučių vienam žmogui, kad išaiškintum, kas per situacija susiklostė. Vis dėlto, tai nėra kažkoks kaimo reikalas, o valstybės migracijos reikalai. Paskutinės dvi savaitės buvo labai sunkios". (Š.Jasikevičius)

Tačiau grįžes Šaras spėjo pasiruošti Europos čempionatui ir su visa Lietuvos rinktine išvyko į Ispanija kovoti dėl Lietuvos garbės, medalių ir olimpinio kelialapio. Pirmasias Europos čempionato rungtynes teko žaisti su Turkijo rinktine. Rungtynės klostėsi sunkiai galbūt dėlto, kad tai buvo pirmosios čempionato rungtynės. Nors rungtynes Lietuvos vyrų rinktinė laimėjo rezultatu 69 - 86 , tačiau rungtynės paliko ir juodą pėdsaką. Šarūnas Jasikevičius susižeidė koją. Tačiau laimei atrodo trauma nebuvo tokia rimta, kad Šarūnas negalėtu žaisti. Rugtynėse su Turkijos rinktine Š.Jasikevičius pelnė 18tšk, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, bei nusiimė, net 8 kamuolius, tiek pat kiek mūsų aukštaūgis K.Lavrinovičius. SARAS.vs.Turkey.2007.09.03 Uploaded by MVPjasikevicius. - Check out more sports and extreme sports videos.

0 comments:

Rašyti komentarą