NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Olympiacos |2007.11.03| (VIDEO)

2011-11-19
2007-2008 metų Graikijos lygos reguliarusis sezonas. Šarūnas Jasikevičius vos spėjęs apšilti kojas naujoje komandoje jau Graikijos čempionato trečiojo turo rungtynėse turėjo bėgti į aikštelę prieš amžinuosius "Panathinaikos" varžovus Pirėjaus "Olympiacos" krepšininkus. Savo aikštėje žaidę žalieji po labai atkaklios kovos 81-77 palaužė savo priešininkus.

Rungtynių pradžia sėkmingiau susiklostė Pirėjaus komandai, kuri išsiveržė į priekį, o po dviejų kėlinių prieš aikštės šeimininkus pirmavo rezultatu 36-33. Trečiajame kėlinyje "Panathinaikos" žaidėjai atsitiesė ir perėmė iniciatyvą į savo rankas. Sužaidus vos 2 minutes jau Graikijos čempionai buvo priekyje. Likus žaisti 2 minutes trečiajame kėlinyje "Panathinaikos" persvara prieš "Olympiacos" ekipą buvo jau dviženklė 53-43. Ketvirtajame kėlinyje svečiai iš Pirėjaus nebuvo linkę pasiduoti ir sužaidus 3 minutes L.Greeras tritaškiu sumažino žaliųjų persvarą iki minimumo, tačiau Š.Jasikevičiaus taip pat įsmeigė tritaškį. Įpusėjus kėliniui jau "Olympiacos" vienu tašku buvo priekyje 65-64. Vėliau sekė V.Spanoulio ir D.Diamantidžio tritaškiai po kurių "Panathinaikos" vėl išsiveržė į priekį. Likus žaisti 12 sekundžių Atėnų ekipos persvara buvo vos 2 taškai, bet V.Spanoulis, kuris iš viso rungtynėse pelnė 26 taškus pataikė dvi baudas ir užtikrino "Panathinaikos" pergalę 81-77.

Šarūnas Jasikevičius per beveik 16 minučių pelnė 7 taškus (2/3 dvitaškiai, 1/5 tritaškiai), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 2 kamuolius, 2 kartus suklydo, bei 1 kamuolį perėmė.

0 comments:

Rašyti komentarą