NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Treniruoti komandą yra sunkiau"

2014-09-06
Naujam sezonui besiruošiantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Muglos mieste, Turkijoje, 80:87 (17:23, 19:16, 21:19, 23:29) nusileido Izmiro „Karsiyaka“ komandai, tačiau žaidė be amerikiečių.

Po rungtynių „Žalgiriui“ vadovavęs Šarūnas Jasikevičius sakė, kad tai buvo puikus testas patikrinti savo jėgas prieš aukšto lygio komandą. Žalgiriečiai, anot trenerio, darė nemažai klaidų, bet jos – pataisomos.

„Tai buvo tokios pirmosios rungtynės, kokios ir turi būti. Darėme klaidų, buvo dalykų, kurie klostėsi ne taip, kaip reikėjo. Tačiau mums svarbiausia tai, ką mes darėme gerai, pasitikrinome savo fizinį pasirengimą, - po rungtynių sakė Š. Jasikevičius. - Turime dar daug praktikuotis, susižaisti kartu. Nes komandoje yra daug naujų žaidėjų, kurie mums yra labai svarbūs. Svarbiausia buvo puikus žaidėjų fizinis pasirengimas ir didelės pastangos.“

„Žalgirio“ treneris svarsto, kad žaidėjai po intensyvaus treniruočių stovyklos ciklo buvo pavargę.
„Vis vydavomės varžovus ir kartais pavykdavo pasivyti. Man buvo malonu prie komandos prijungti ir jaunus komandos narius. Buvo smagu matyti juos pirmąkart žaidžiančius už „Žalgirį“. Komanda esu labai patenkintas“, - neslėpė Š. Jasikevičius.

Treneris taip pat liko patenkintas treniruočių stovykla Turkijoje. Visi vyrai pavargę, tačiau tai ir yra tokių stovyklų esmė. „Turime sunkiai dirbti ir pasikrauti baterijas visam sezonui, tad tai normalu“, - sakė Š. Jasikevičius.

Kaip treneris debiutavęs Š. Jasikevičius sakė nesigailintis dėl to, kad komanda pralaimėjo. Galutinis rezultatas nebuvo pagrindinis tikslas.

„Svarbiausia per rungtynes buvo lygiai padalinti minutes. Labai malonu, kad debiutavo jauni vyrai, tikiuosi, kad tai bus jų postūmis į priekį. Jaučiausi visai neblogai. Maniau, treniruoti komandą yra sunkiau. Žinoma, nelengvas darbas. Nepratęs galvoti už tiek daug žmonių, o ne tik už save patį. Ar pavyko pasimėgauti treniravimu? Kai kažką nubraižai ir pavyksta, būna malonu“, - sakė jis.

šaltinis: delfi.lt|Edita Maželytė

0 comments:

Rašyti komentarą