NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

OFICIALU: Š.Jasikevičius pasirašė ilgalaikę sutartį su "Žalgiriu"

2016-01-13
Šarūnas Jasikevičius oficialiai pradeda vyriausiojo trenerio karjerą Kauno „Žalgiryje“. Buvęs Gintaro Krapiko asistentas pasirašė ilgalaikę sutartį ir išsirinko dar vieną pagalbininką. Trenerio asistentu tapo anksčiau Kauno „Žalgiryje“ jau dirbęs vienas Lietuvos rinktinės trenerių Darius Maskoliūnas. Trenerių štabe lieka ir Darius Songaila.

Atsisveikinus su G.Krapiku, Kauno „Žalgiris“ su Š.Jasikevičiumi sudarė ilgalaikę sutartį – 2,5 sezono.

„Š.Jasikevičius verčia naują savo karjeros puslapį. Kartu su juo naują etapą pradedame ir mes. Kaip ir minėjome anksčiau, tikimės „Žalgirio“ žaidimo pagerėjimo. Šarūnas buvo itin ambicingas krepšininkas, todėl tikimės, kad šios jo savybės padės siekti kuo geresnių rezultatų ir vyr. trenerio poste. Jo pageidavimas buvo savo štabe turėti D.Maskoliūną, o mums jo kandidatūra irgi tiko“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Naujasis trenerio asistentas D.Maskoliūnas pasirašė sutartį iki šio sezono pabaigos. 45-erių D.Maskoliūnas trenerio karjerą 2007 m. sausį pradėjo būtent „Žalgiryje“, kur dvejus metus dirbo trenerio asistentu, talkino Rimantui Grigui ir Gintarui Krapikui.

Š.Jasikevičius jau stovėjo už komandos vairo LKL rungtynėse su Prienų-Birštono „Vytautu“, kurias žalgiriečiai laimėjo 94:77.

Naujose pareigose debiutavęs legendinis Lietuvos rinktinės įžaidėjas teigė, kad turi minčių, kaip styguoti „Žalgirio“ žaidimą: „Jaudulio visai nebuvo. Tik galvoje buvo daug dalykų. Nes idėjų 2000, bet nei laiko, nei patirties nebuvo jų visų sudėti ant popieriaus. Bet dabar atsirado laiko. Reikia tikėtis, kad jį išnaudosime iki rungtynių Madride kuo geriau.“

Penktadienį Š.Jasikevičiaus ir jo komandos laukia Eurolygos išbandymas Madride, kur „Žalgiris“ susitiks su „Real“ ekipa.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą