NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

The Era of Šaras: this is not the end... (VIDEO)

2017-03-11
SARUNAS13LT pristato filmą The Era of Šaras: this is not the end...

Galima sakyti, kad šis filmas buvo brandintas dešimtmetį. Žinoma, kuomet atsirado pirmieji video, tai minčių apie kažką panašaus net nebuvo.

Tačiau 2007-aisiais metais pradėjau galvoti, kad būtų šaunu sukurti filmą apie Šarūno Jasikevičiaus pasiekimus su Lietuvos rinktine. Jau tada žinojau, kad filmas vadinsis "Trispalvės keliu".

2012-aisiais metais Šarui baigus karjerą nacionalinėje rinktinėje ši idėja buvo įgyvendinta. Spalio 18-ąją po rungtynių Vilniuje tarp "Lietuvos ryto" ir "FC Barcelona Regal" DVD filmas buvo įteiktas Šarui.

Būtent po šios idėjos pradėjo kilti mintys, kad kažką panašaus norėčiau padaryti ir Šarui baigus krepšininko karjerą.

2015-ųjų rudenį pradėjau darbus tikėdamas, kad spėsiu viską baigti iki Š.Jasikevičiaus jubiliejaus. Deja..., bet pusmečio buvo per mažai, kad laiku spėčiau pabaigti. Teko viską atidėti dar metams.

2017-ųjų kovo 5-ąją pagaliau buvo viskas baigta. Po rungtynių "Žalgiris" - "Neptūnas" šis filmas buvo padovanotas Šarui.

The Era of Šaras: this is not the end... - tai dviejų valandų filmas apie visą Š.Jasikevičiaus klubinę karjerą.

Era, kurią daugiausiai lydėjo pergalės, titulai ir triumfas. Tačiau viskas turi savo pradžią ir pabaigą. Nuostabi Šaro kaip krepšininko era baigėsi, tačiau naujoji trenerio era tik prasideda!





0 comments:

Rašyti komentarą