NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Netrikdoma kelionė į išvykos rungtynes – vienas iš pergalės komponentų"

2018-02-01
Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus asmenybė – viena ryškiausių Lietuvos krepšinio pasaulyje. Nors dideliu temperamentu pasižyminčio stratego teatrališkas šou prie šoninės aikštelės linijos kiekvienų rungtynių metu žavi žiūrovus ir trikdo teisėjus, fotosesijose, filmavimuose ir tuo labiau – reklamose jį pamatyti – retas atvejis. Išimtį Š. Jasikevičius daro tik žinodamas, kad taip prisidės prie geresnių sąlygų komandai ir visai organizacijai – buvęs krepšininkas tapo „SKYCOP“ reklaminiu veidu.

Garsus krepšininkas, vienintelis istorijoje laimėjęs Eurolygą su trimis skirtingomis komandomis, visuomet garsėjo griežtu charakteriu. Žodžio kišenėje neieškantis, tačiau kalbantis tiksliai ir efektyviai – tokį komandos vedlį prisimena ir kartu pergales skynę žaidėjai ir dabartiniai auklėtiniai. Kaip pasakoja skrydžių kompensavimo bendrovės „SKYCOP“ vadovas, dar daugiau bendrų bruožų su prekės ženklu turintį žmogų būtų sunku surasti.

„Mūsų filosofiją Šarūnas atspindi kone idealiai – profesionalas, kuris turi aiškią viziją, kaip turi vykti procesai tiek aikštelėje, tiek už jos ribų, kad pasiektum rezultatą. Nepaisant to, jis palaikantis ir padarys viską dėl komandos, net jei ji nusileidžia priešininkams kai kuriose statistikos grafose“, – sprendimą skrydžių kompensavimo bendrovės veidu rinktis Š. Jasikevičių argumentavo „SKYCOP“ vadovas Marius Stonkus. – „Pradėję bendradarbiavimą dėl skrydžių su Kauno „Žalgiriu“, norėjome užtikrinti Lietuvos čempionų ramias išvykas ir tikėjomės, jog taip prisidėsime prie pergalių. Šiam planui, regis, pavykus, pasitelkę Šarūno asmenybę, norime atkreipti lietuvių dėmesį į augančią oro linijų skolą ir būdus išsiaiškinti, ar oro linijos neapgavo savo klientų ir ar išmokėjo net iki 600 eurų galinčias siekti kompensacijas.”

Kauno „Žalgiris“ po 20-ies turų užima šeštąją vietą Eurolygos turnyrinėje lentelėje, o po 15-ojo turo buvo pakilęs net į ketvirtąją vietą. Iš viso kauniečiai šį sezoną laimėjo jau 12 rungtynių ir, likus dar trečdaliui reguliariojo sezono, vos pora pergalių atsilieka nuo pernykščio rezultato, kai per 30 rungtynių buvo laimėta 14 kartų.

„Kelionės yra vienas didžiausių šio sezono privalumų – atskrendame ir išskrendame ramiai, be jokių eilių ar ilgų laukimų oro uoste. Tai ne tik sutaupo jėgų žaidėjams, bet ir mums, treneriams, leidžia labiau susikoncentruoti į darbą, skirti dar daugiau laiko varžovų analizei. Pergalės susideda iš labai daug mažų detalių, mano nuomone, kokybiškos kelionės – vienas iš jų,“ – mintimis dalinasi žalgiriečių treneris Š. Jasikevičius.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą