NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Apskritai viskas, kas susiję su Milano komanda mane neramina"

2021-05-27
Eurolygos pusfinalį pasitinkantis Šarūnas Jasikevičius prieš dvikovą su Milano "AX Armani Exchange" teigė, kad reikia pamiršti pasiektas tarpusavio pergales ir reguliariojo sezono nugalėtojų vardą:

"Prieš Milano komandą žaidėme dukart ir abu sykius nugalėjome, tačiau turime pamiršti šias rungtynes ir faktą, kad tapome reguliariojo sezono nugalėtojais. Šias rungtynes reikia pamiršti, bet iš jų kažko pasimokyti. Šiose rungtynėse atlikome gerų dalykų, o kiti buvo netokie geri." - teigė Šaras.

Kalbėdamas apie varžovus Barselonos treneris išskyrė Milano komandos gynėjus, bei krepšininkus, kurie turi finalo ketverto varžybų patirties:

"Nuo Rodriguezo ir Delaney priklauso jų žaidimas, kartu su žaidėjais, kurie gali pelnyti daug taškų kaip, kad Punteris ir Shieldsas, kuris dabar geroje formoje. Milano įžaidėjai komandai suteikia charakterį. Kiekvienas treneris bando įžaidėjui užkirsti kelią žaisti savo krepšinį. Mes bandysime tai padaryti, bet Milano ekipa bandys atlikti tą patį. Tai naujos rungtynės, nauja istorija, Eurolygos pusfinalis. Turime to siekti. Jie turi daug finalo ketverto varžybų patirties, bet mūsų žaidėjai taip pat patyrę. Galbūt ne finalo ketverto, bet kituose turnyruose, vietinėse lygose, turnyruose su nacionalinėmis rinktinėmis. Apskritai viskas, kas susiję su Milano komanda mane neramina. Turime žaisti gerą krepšinį." - kalbėjo katalonų treneris.

0 comments:

Rašyti komentarą