NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

J.C.Navarro: Š.Jasikevičius mane daug ko išmokė

2009-10-20
29 metų 193 cm ūgio ispanas Juanas Carlosas Navarro gali didžiuotis savo pasiekimais. Gynėjas per savo karjerą tapo Eurolygos nugalėtoju, Europos ir pasaulio čempionu, olimpinių žaidynių sidabro medalininku bei Ispanijos čempionu.

Už įgytas žinias bei perduotą patirtį J.C.Navarro buvo dėkingas ne tik sportbačius ant vinies pakabinusioms krepšinio legendoms, tačiau ir lietuviui Šarūnui Jasikevičiui.

"Tokie žaidėjai kaip Aleksandras Djordjevičius ar Rogeris Estelleris mums, jauniems Barselonos klubo žaidėjams, buvo autoritetas. Taip pat įsiminė ir Dejanas Bodiroga, kurį gerbėme nuo pat pradžių. Žinoma, daug išmokau ir iš Jasikevičiaus. Vis dėlto labiausiai mano galvoje įstrigo Nacho Rodriguezas bei Roberto Duenas. Jie padėjo man tobulėti. Šie žaidėjai puikiai su visais sutardavo ne tik aikštėje, tačiau ir už jos ribų. Stengsiuosi imti iš jų pavyzdį ir taip pat auklėti jaunuosius "Regal Barcelona" krepšininkus", - kalbėjo J.C.Navarro.

NBA duonos ragavęs, tačiau jau po metų į "Regal Barcelona" ekipą grįžęs snaiperis šiemet su klubu sieks apginti Ispanijos čempionų titulą bei neatiduoti naudingiausio Eurolygos žaidėjo apdovanojimo.

šaltinis: krepsinis.net

0 comments:

Rašyti komentarą