NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

SARUNAS13LT švenčia pirmąjį gimtadienį!

2010-07-10
Šiandien sueina lygiai vieneri metai, kai atidariau blogą sarunas13lt.blogspot.com. Įdėja sukurti tokio pobudžio blogą kirbėjo jau seniau, nei prieš metus. Vis dėlto ankščiau nebuvo prasmės kažką panašaus kurti. 2004-ais metais buvo sukurta svetainė jasikevicius.com kuri 2007-ais metais tapo sarunas-online.net ,visa naujausia informacija apie Šarūną Jasikevičių buvo pateikiama ten. Prie šios svetainės gyvavimo turėjau progos prisidėti ir aš, bet 2008-ais metais svetainė netikėtai užsidarė. Nors apie svetainės uždarymą, net nebuvo kalbėta, bet galima suprasti. Vyriausioji svetainės administratorė buvo per daug užsiėmusi, studijos kliudė toliau tęsti darbus. Nors aš asmeniškai dar turėjau vilties jog svetainė atsigaus ir toliau bus galima tęsti darbus, bet po beveik metų laukimo nutariau, kad užteks gyventi laukimu ir reikia pačiam kažką pradėti galvoti. Nebuvau geras žinovas svetainių kūrime, tad nutariau sukurti blogą, kuriame galėčiau pateikti ne tik naujausias naujienas apie Šarūną Jasikevičių, bet ir pasidalinti informaciją apie šį krepšininką kurią kaupiu jau 10 metų. Vaizdo medžiaga, nuotraukos, įvairūs senesni straipsniai, interviu viską po truputi pradėjau dėti į savo blogą.

Nors mano blogas gal ir negali pasigirti dideliu lankomumu, bet tai galima suprasti. Nesistengiu per daug reklamuoti visuomenei savo puslapio, o gal tiesiog palieku laisvę kiekvienam atrasti šį kampelį. Tačiau ir be didesnių pastangų reklamuojant blogas sulaukia svečių ir ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų pasaulio šalių. Užsieniečiams gal ir sunkiau orientuotis mano bloge, nes viskas beveik pateikiama lietuvių kalba. Galiu pasidžiaugti, kad per šiuos metus buvo įdėta daugiau nei 470 įrašų, daugiau nei 180 video, daug foto ir beabėjo naujausia ir šviežiausia informacija.

Noriu padėkoti tiems žmonėms, kurie čia karts nuo karto užsuka ar tiesiog pro šalį praeina. Tikiuosi, kad kiekvienas užsukęs čia suranda kažką įdomaus ir naujo. Aš ir toliau stengiuos pateikti naujausią informaciją apie Šarūną Jasikevičių, taip pat ir toliau kapstysiuos savo archyvuose ieškodamas senesnės nematytos informacijos kurią galėčiau pateikti Jums.

Sveikinu visus šio blogo lankytojus su pirmuoju gimtadieniu!

SARUNAS13LT
Mindaugas

0 comments:

Rašyti komentarą