NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie fantastišką Gasolį: "Nežinau ar mes pasirašėme sutartį su Pau Gasoliu ar Mutombo"

2021-05-05
Šarūnas Jasikevičius po patekimo į Eurolygos finalo ketvertą džiaugėsi savo auklėtinių nusiteikimu penktose serijos rungtynėse: "Vaikinai išėjo mirti ir jiems puikiai, tai pavyko. Viskas buvo labai gražu." - teigė Šaras.

Spaudos konferencijoje treneris lygino Pau Gasolį su legendiniu Dikembe Mutombo: "Nežinau ar mes pasirašėme sutartį su Pau Gasoliu ar Mutombo." - juokavo treneris.

Barselonos klubo legenda penktose rungtynėse per kiek daugiau, nei 17 minučių pelnė 7 taškus (3/4 dvitaškiai, 1/1 bauda), atkovojo ir perėmė po 3 kamuolius, išrašė 4 blokus ir surinko 16 naudingumo balų.

Kalbėdamas apie rungtynes lietuvis gyrė komandos fiziškumą ir gynybą, bei keletos žaidėjų pasirodymus, kurie įnešė užtikrintumo:

"Manau, kad mes uždavėme gerą toną nuo pirmųjų akimirkų. Buvome labai fiziški ir susikoncentravę gynyboje. Puolime mes šiek tiek stokojome kantrybės, taip pat padarėme per daug klaidų. Mums padėjo, tai kad keletas žaidėjų turėjo labai gerus ir užtikrintus pasirodymus. Tai mus privedė prie gerų dalykų ir radome sprendimus."

Š.Jasikevičius tikino, kad galbūt žaidėjai supras kaip sunku patekti į finalo ketvertą ir vylėsi, kad padarys viską, kad "Barca" ten žaisti kaip įmanoma dažniau:

"Žinoma, žaidėjams reikia suprasti kaip sunku patekti į finalo ketvertą. Barselonos komanda ten turi būti dažniau ir mes bandysime tai padaryti. Mėginsime čia kažką pastatyti ir tikiuosi, kad pateksime ten dar keletą metų iš eilės."

Barselonos komandą prieš lemiamas rungtynes prie arenos pasitiko ir ištikimiausi klubo sirgaliai. Šaras nuogąstavo, kad fanai negalėjo išgyventi šių akimirkų kartu su komanda: "Gėda, kad sirgaliai negali viso to išgyventi ir tik žaidėjai gali." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą