NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Šiandien buvo daug pozityvių dalykų"

2022-11-27
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Granados komanda džiaugėsi aukėltinių puolimu, jaunimo pasirodymu ir įžvelgė daug pozityvių dalykų:

"Privalome būti labai laimingi puolimu. Gynyboje mes leidome jiem per daug, bet puolimas kartais buvo labai sklandus. Visada padeda, kai pataikai iš toli. Taip pat džiaugiuosi, kad žaidė jaunimas ir tie, kurie turėjo žaisti. Šiandien buvo daug pozityvių dalykų."

Patyrėme pakilimų ir nuosmukių, kai kurie dėl manęs. Turi įtraukti žmonės, kurie neturi ritmo ir kuriems reikia žaisti. Rotacija buvo šiek tiek keista, bet kiekvienas gali gintis. Turite pasistengti, ir mes to prašome iš vaikinų. Žaisti "Barcoje" yra geriausia, ko gali siekti Europoje, reikia prisitaikyti ir pasirodyti." - teigė treneris.

Apie Nnaji: "Jis mums padėjo ir tai daugiausia ko galime iš jo prašyti. Jis buvo savo linijoje. Šio vaikino klausimas yra tas, kad jis įgyja patirties. Treniruotėse jis vienas geriausių. Esame laimingi, bet jam reikia laiko aikštelėje."

Apie Kuričių: "Kuričius mums suteikia dar daugiau papildomų taškų. Pirmieji metimai buvo pakankamai laisvi, kiti nelabai. Jis gali įmesti daug taškų. Tikiuosi, galėsime įvesti į dinamiką ir rasti rotaciją, kad būti pastovesniems, ko šiuo metu mums nepavyko."

Apie Higginsą: "Jis vienas geriausių Europoje. Deja, pernai jo beveik nebuvo. Jis lyg naujas pirkinys, bet tas, kurį puikiai pažįsti. Jau priešsezone jis buvo kitoks pirmuoju žingsniu ir sprogstamumu. Dabar jis pradeda išsiskirti. Turėsime tvarkyti jo minutes, bet jis atrodo gerai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą