NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Ketvirtfinalio varžovas - Panionios

2010-05-01
Šiandien Graikijos pirmenybėse startuoja atkrintamosios varžybos. Čempionų titulą ginanti Atėnų "Panathinaikos" komanda su lietuviu Šarūnu Jasikevičiumi ketvirtfinalyje jėgas išmėgins su "Panionios" komanda. Atėnų "Panathinaikos" su 25 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu turnyrinėje lentelėje užėmė tvirtą pirmą vietą. Tuo tarpu "Panionios" komanda su 12 pergalių ir 14 pralaimėjimų liko aštunti. Įdomu ir tai, kad 12 pergalių ir 14 pralaimėjimų patyrė trys komandos, be jau minėtos "Panionios", tai padarė "Aris" ir "Peristeri", deja bet "Peristeri" nepateko į tolimesnį etapą, dėl prastesnių tarpusavio rungtynių rezultatų su varžovais.

Atėnų "Panathinaikos" šį sezoną su "Panionios" komanda jau žaidė du kartus ir abi rungtynes laimėjo. Pirmąsias rungtynes išvykoje Graikijos čempionai laimėjo rezultatu 76-80 Šarūnas Jasikevičius šiose rungtynėse pelnė 13 taškų ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Antras rungtynes "Panathinaikos" žaidė savo arenoje ir pergalę iškovojo rezultatu 102-84, o Šarūnas Jasikevičius pelnė 11 taškų ir atliko net 7 rezultatyvius perdavimus.

Pirmosios ketvirtfinalio rungtynės bus žaidžiamos jau šiandien 19:00 val.

Tvarkaraštis
Gegužės 1 d. Panathinaikos - Panionios
Gegužės 3 d. Panionios - Panathinaikos

Rungtynių serija bus žaidžiama iki dviejų pergalių. Šios poros nugalėtojas pusfinalyje susitiks su "Panellinios" ir "P.A.O.K" poros nugalėtoju.

0 comments:

Rašyti komentarą