NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šarūnas Jasikevičius. Gal šįsyk laimė – tikroji?

2010-05-07
Vienas garsiausių visų laikų Lietuvos krepšininkų Šarūnas Jasikevičius (34) už kelių mėnesių taps tėčiu! Jo mylimoji graikė Anna Douka (23) nešioja jųdviejų kūdikį. Ši naujiena kaunietės Ritos Jasikevičienės (58) širdį galutinai pripildė džiaugsmo, kurio iki tol teikė jaunėlio sūnaus, taip pat sportininko Vytenio Jasikevičiaus (24), drauge su bendraamže žmona Monika auginamas trijų mėnesių sūnelis Danielius. „Dabar toks laikotarpis, kai viskuo džiaugiuosi“, – nuoširdžiai šypsosi šįsyk anūkėlės laukianti močiutė.

Kaip tik šiomis dienomis visa graži, puikiai sutarianti Jasikevičių šeima, įskaitant ir mažutėlį Danielių, susitiks Graikijoje, Atėnuose, – šiame mieste gyvena Anna ir Šarūnas, atstovaujantis šalies čempionei „Panathinaikos“ komandai. „Šarūnas juk negali kada panorėjęs namo parvykti, rungtynių grafikas įtemptas. Užtat mes jį vis aplankome“, – pasakoja 2000 metų Sidnėjaus olimpinių žaidynių prizininko, 2003–iųjų Europos čempiono, keturiskart pajėgiausio žemyno turnyro Eurolygos laimėtojo tėtis Linas Jasikevičius.

Su sūnaus drauge tėvai ne kartą matėsi Graikijoje, o per Kalėdas džiaugėsi laimingos poros sulaukę savo namuose Kaune.

„Mums svarbiausia – kad abiem vaikams gera kartu. Jei jie laimingi, mes irgi laimingi. Kaip bus ateityje, niekas nežino, bet kol kas panašu, jog viskas bus gerai.

Kokį įspūdį paliko martelė? Matosi, mergina kultūringa. Tikrai ne iš tų, kur su stringais laksto ir džiaugiasi, kad pasididino tam tikras vietas. Ji nuo tų skiriasi kaip diena ir naktis“, – šypteli ponas Linas.

Jam pritaria žmona: „Anna – labai šilta, miela, maloni. Gal galų gale Šarūnas ras savo laimę? Juk visokio brudo pakeliui mėtosi... Dabar, atrodo, jam gera. Tos žmogiškos laimės labiausiai sūnui ir linkiu.“

Įžaidėjas iš Lietuvos viename galingiausių Graikijos klubų rungtyniauja nuo 2007–ųjų, tačiau graikiškai nesimokė. Ispanų ir anglų kalbas mokantis krepšininkas su Anna be vargo susišneka angliškai. Taip pat su būsimos pirmosios Šarūno atžalos mama bendrauja ir jo tėvai bei brolis.

Naujieną apie Annos nėštumą su šeima artimai bendraujantis krepšininkas tėvams pranešė, kai tik šią džiugią žinią išgirdo pats. „Reagavau džiaugsmingai, kaip ir visi“, – santūriai sako ponia Rita. Senelio statusu nuo vasario, kai gimė Vytenio sūnus Danielius, besidžiaugiantis jos vyras priduria: „Sako, gims mergaitė. Kažkaip neįprasta – pas mus vieni vyrai. Du sūnūs, anūkas... Dabar moteriška pusė šeimą paįvairins.“

Anūkėlės gimimo rudenį Jasikevičiai laukia kaip didžiausios šventės. O kol laukia, visa senelių meilė, rūpestis ir šiluma skiriama Danieliui. „Jis nuostabus! Jau atpažįsta tėvelius. Labai gražiai Vytenis su Monika vaikutį augina, gražiai sutaria. Stengiasi sūneliu rūpintis patys vieni. Paprašo padėti, tik kai labai reikia kur išeiti. Tada mielai abu išleidžiu. Jie – puikūs tėvai, negaliu atsidžiaugti į juos žiūrėdama“, – tiesiog švyti ponia Rita.

Pavyzdžių, kaip būti geru tėčiu, artimiausioje Šarūno aplinkoje nestinga. Vyru, šeimos galva – taip pat. „Ar bus vestuvės? Na, kad dar labai mažai laiko praėjo... Nors ką žinai, ko gyvenime nenutinka. Negaliu už vaikus atsakyti. Visi kada nors sulaukia gyvenimo tarpsnio, kai norisi šeimos“, – kalba krepšininko mama.

Jasikevičių šeimai išsyk patikusi Anna greta Šarūno viešumoje pasirodė, kai pernai pavasarį paslaptingai baigėsi jo ir grupės „69 danguje“ dainininkės Godos Sabutytės, kuri netrukus ištekėjo už krepšininko Rolando Alijevo, romanas. Prieš tai Šarūnas Jasikevičius kartą buvo vedęs – 2006–aisiais sumainė žiedus su 1998 metų Mis pasauliu izraeliete Linor Abargil. Vaikų neturėjusi tituluotos gražuolės ir labai sėkmingai žaidžiančio krepšininko pora po mažiau nei dvejų metų pasuko skirtingais keliais. Galbūt šeimos židinį garsiam sportininkui šįsyk sėkmingiau pavyks suklijuoti su dailia aukšta (ūgis – beveik 180 cm – red. past.) tamsiaplauke rudaake graike Anna, priklausiusia „Ace“ modelių agentūrai. Su modelio ir viešųjų ryšių specialistės darbus derinusia, kalbama, itin pasiturinčių tėvų dukterimi lietuvis susipažino abiejų pamėgtame bare Atėnuose.

šaltinis: 15min.lt

0 comments:

Rašyti komentarą