NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Kauno "KK Kaunas" neatsilaikė Kėdainiuose prieš "Nevėžį"

2010-11-02
KK Kaunas
Kauno "KK Kaunas" su Vyteniu Jasikevičiumi šiandien LKL pirmenybėse rezultatu 85-67 turėjo pripažinti Kėdainių "Nevėžio" ekipos pranašumą. Kauniečiams, tai antrasis pralaimėjimas Lietuvos krepšinio lygos čempionate su trimis pergalėmis Kauno ekipa turnyrinėje lentelėje užima penktąją vietą.

Rungtynės tarp Kėdainių "Nevėžio" ir Kauno "KK Kauno" prasidėjo gana nerezultatyviai. Pirmųjų taškų teko laukti daugiau, nei minutę, o įpusėjus pirmajam kėliniui abi komandos buvo įmetusios tik po 4 taškus. Vis dėlto kėlinį rezultatu 20-13 laimėjo šeimininkai iš Kėdainių. Antrajame kėlinyje Kėdainių "Nevėžio" krepšininkai ir toliau žaidė truputi geriau, nei kauniečiai. Kėlinio pabaigoje po taiklaus Vytenio Jasikevičiaus tritaškio metimo šeimininkų persvara ištirpo iki dviejų taškų, tačiau tiksliau sužaidę kėlinio pabaigą kėdainiečiai kėlinį laimėjo rezultatu 41-35. Trečiajame kėlinyje "KK Kauno" komanda galutinai palūžo, po šio kėlinio komandas jau skyrė daugiau, nei dvidešimt taškų. Paskutiniame kėlinyje šeimininkai savo solidžiu žaidimu ir toliau varė į nevelti svečius iš Kauno. Rungtynės baigėsi triuškinančia Kėdainių "Nevėžio" komandos pergale.

Vytenis Jasikevičius aikštėje praleido 21 minutę pelnė 8 taškus (1/4 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai), atliko rezultatyvų perdavimą ir tris kartus suklydo.

Sekančias rungtynes Kauno "KK Kaunas" ekipa žais rytoj LKF varžybose prieš Prienų "Rūdupį"

0 comments:

Rašyti komentarą