NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kokiu numeriu pažymėtais marškinėliais Šaras žais Turkijoje?

2011-01-02
Prieš pat naujuosius metus lyg iš giedro dangaus nukrito žinia Šarūnas Jasikevičius palieka "Lietuvos rytą", jo vietą sostinės komandoje užėmė kitas lietuvis Simas Jasaitis. Tuo tarpu pats Š.Jasikevičius patraukė į Turkiją ir žais už Stambulo "Fenerbahce Ulker" ekipą, kurioje žaidžia ir kitas lietuvis Darjušas Lavrinovičius.

Stambulo "Fenerbahce Ulker" jau rytoj stoja į principinę kovą su "Efes Pilsen" komanda, tačiau vargu tikėtis, kad Šarūnas Jasikevičius žais. Kol kas nėra jokių žinių, kad lietuvis jau būtų išvykęs į Turkiją, o ir laiko reikėtu su komanda apsiprasti. Tad apie rytojaus rungtynės nereikia per daug sukti galvos.

Įdomiau tai kokiu numeriu pažymėtais marškinėliais vilkės lietuvis atstovaudamas Stambulo "Fenerbahce Ulker" komandai. Per savo karjerą Šaras yra turėjęs šiuos marškinėlių numerius: 13,4,3,33,19,22. Mėgstamiausio savo skaičiaus "13" lietuvis ko gero ir vėl negaus, nes komandoje šiuo numeriu pažymėtais marškinėliais žaidžia Gasperas Vidmaras, 4 numeris taip pat užimtas juo žaidžia Roko-Leni Ukič, 33-uju numeriu žaidžia Marko Tomasas. Atrodo, kad 22-ojo numerio kuriuo jis žaidė Vilniaus "Lietuvos ryte" taip pat nepavyks gauti, nes šiuo numeriu žaidžia Tarencas Kinsey. Iš tų numerių kuriais kadaise yra žaidęs Šaras laisvi tik 3 ir 19, tad jei nė vienas "Fenerbahce Ulker" žaidėjas neperleis savo marškinėlių numerio galime Šarą išvysti ir vėl su nauju numeriu arba vienu iš dviejų jau turėjusių.

Šarūno Jasikevičiaus marškinėlių numeriai klubinėse komandose:
13 - Žalgirio II-oji komanda
13 - "Merilendo" universitetas
13 - Vilniaus "Lietuvos rytas"
13 - Liublianos "Union Olimpija"
13 - Barselonos "FC Barcelona"
13 - Tel Avivo "Maccabi"
3 - Indiana "Pacers"
33 - Golden State "Warriors"
19 - Atėnų "Panathinaikos"
22 - Vilniaus "Lietuvos rytas"

0 comments:

Rašyti komentarą