NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijoje sutikti kaip karaliai (VIDEO)

2014-09-04
Į treniruočių stovyklą Turkijoje atvykusi Kauno „Žalgirio“ komanda sulaukė karališko sutikimo. Vėlų antradienio vakarą žalgiriečiai Dalamano oro uoste buvo sutikti ypatingai: maistu ir gėrimais nukloti stalai VIP salėje, griaudėjančios fanfaros, specialiai paruoštas autobusas ir ypatingas dėmesys lydėjo komandą vos nusileidus Turkijoje.

Pajėgiausia Lietuvos komanda įsikūrė Muglos mieste, kur trečiadienio rytą surengs pirmąją iš tuzino treniruočių.

Kelionė į svetingą šalį žalgiriečiams užtruko, bet nebuvo varginanti. Tiek Stambulo, tiek Dalamano oro uostai buvo pasiekti erdviais „Turkish Airlines“ lėktuvais, o pastarajame oro uoste surengtas Lietuvos čempionų sutikimas pranoko bet kokius lūkesčius.

Sveikindamas žalgiriečius itin svarbių asmenų sutikimo salėje Dalamano oro uosto generalinis direktorius tvirtino, kad „Žalgiris“ – pati garsiausia pasaulio krepšinio komanda.

Oro uoste „Žalgirį“ pasitiko apie trisdešimt žmonių, buvo ištiestas plakatas su užrašu „Sveiki atvykę, krepšinio šalies ambasadoriai“, vos krepšininkams išėjus į lauką sužibo fejerverkai, o į eilę išsirikiavusios garbaus amžiaus turkės neištardamos lietuviškos „ž“ skandavo „Zalgiris“.

„Sveikinu į Turkiją atvykusią pačią garsiausią pasaulyje krepšinio komandą“, - trumpoje spaudos konferencijoje oro uoste sakė Dalamano oro uosto generalinis direktorius Hamdis Giuvenčas.
Jis pareiškė, kad „Žalgiris“ yra ypatingas Turkijos svečias, todėl visada bus joje laukiamas.

Kurį laiką pats Turkijoje žaidęs ir čia puikiai žinomas dabartinis „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio asistentas Šarūnas Jasikevičius neslėpė, kad toks sutikimas jam neįprastas.

„Tai tikrai vienas iš nedaugelio kartų, kai esame taip garbingai sutinkami, o jus mes čia atvykome tik treniruotis. Jaučiamės labai pagerbti, esame labai laimingi čia būdami. Dėkojame Turkijos kultūros ir turizmo ministerijai už suteiktas sąlygas“, - sakė Š.Jasikevičius.

Po įspūdingo sutikimo oro uoste kauniečiai sėdo į „Žalgirio“ logotipais išpuoštą autobusą ir pajudėjo link Muglos. Daugiau nei 600 metrų virš jūros lygio esantį miestą komanda pasiekė jau gerokai po vidurnakčio ir iškart nuėjo ilsėtis.


Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą