NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie savo ateitį: "Per savaitę apsispręsiu"

2015-07-08
Šarūnas Jasikevičius šiuo metu Barselonoje dalina patarimus vaikams krepšinio stovykloje "Campus Playmaker". Pasak buvusio krepšininko šis vaidmuo gana keistas, tačiau dirbti su vaikais jam patinka:

"Man tai nauja patirtis, esu labai laimingas būdamas čia Barselonoje. Jaučiuosi truputi keistai mokydamas pratimų, tačiau gyvenimas tęsiasi ir privalai tai daryti. Man patinka dirbti su vaikais".

Legendinis Lietuvos krepšininkas dar nėra visiškai apsisprendęs dėl savo tolimesnės karjeros, tačiau per artėjančią savaitę turėtu viskas paaiškėti:

"Savaitės bėgyje aš apsispręsiu. Viskas krypsta link to, kad liksiu "Žalgiryje", tačiau mūsų darbe niekada negali žinoti kas nutiks".
Kalbėdamas apie tai ar jaučiasi pasiruošęs būti vyriausiuoju treneriu Šaras nedvejodamas atsakė: "Manau esu pasiruošęs. Sukaupiau nemažai patirties per savo ilgą krepšininko karjerą ir puikiai žinau ką daryčiau būdamas treneriu. Dabar svarbiausia išlaukti tinkamos galimybės ir teisingai pasirinkti".

Kaip Šaro komanda žaistu? "Daryčiau tą patį ką ir kiekvienas bando daryti. Žaisti greitą krepšinį su gera gynyba. Tačiau sunku apie tai kalbėti kai nežinai kokius žaidėjus komandoje turėsi. Be viso to treneris privalo išspausti geriausius dalykus iš savo žaidėjų. Svarbiausia žinoti ką turi ir iš to padaryti geriausia ką galima".

Apie Darbą Barselonos komandoje: "Tai būtų nuostabu, bet yra dar keletas puikių komandų. Žinoma norėčiau treniruoti "Barcelona", "Maccabi", "Žalgirį" ir "Panathinaikos", komandas kurias gerai pažįstu. Bet tai nėra vienintelės komandos Europoje. Reikia kantriai laukti tinkamos galimybės" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą