NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Panathinaikos" – gera komanda, "Žalgiris" – ne ką blogesnė (VIDEO)

2015-12-16
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, nustebinę Europą praėjusią savaitę Barselonoje įveikdami šeimininkų komandą, šį ketvirtadienį turi galimybę dar viena skambia nata pažymėti pirmojo Eurolygos etapo pabaigą rungtynėse „Žalgirio“ arenoje su Atėnų „Panathinaikos“ klubu.

Prieš artėjančias rungtynes „Žalgiris TV“ rubrikos #DėmesysEurolygai laidoje mintimis apie Graikijos vicečempionų žaidimą, pirmąją komandų akistatą Atėnuose bei nuostabias rungtynes Barselonoje pasidalino treneris Šarūnas Jasikevičius ir krepšininkas Martynas Pocius.

„Mūsų pergalė Barselonoje buvo daugeliui netikėtumas, - apie praėjusios savaitės žalgiriečių pergalę kalbėjo Š.Jasikevičius. - „Žalgiris“ per pastarąjį mėnesį turėjo problemų žaidžiant išvykose, o su „FC Barcelona“ visuomet sekdavosi sunkiai. Kaip bebūtų, tuo ir įdomus šis darbas, kad reikia visuomet stengtis, dirbti ir tikėti. Įrodėme, kad mūsų komanda turi nemažą potencialą ir stengsimės, kad tokia pergalė nebūtų paskutinė.“

Su Atėnų „Panathinaikos“ klubu Eurolygos čempionu 2009 metais tapęs Š.Jasikevičius, kalbėdamas apie „Panathinaikos“ klubo pavojingąsias puses išskyrė buvusį savo komandos draugą, jau legendiniu Eurolygos krepšininku tituluojamą graiką Dimitrį Diamantidį.

„Su nauju treneriu į „Panathinaikos“ ekipą atėjo daug naujų veidų. Man, kaip bebūtų, tai išliks daugiau ar mažiau Dimitrio Diamantidžio komanda. Kai jis neįtraukia kitų krepšininkų į žaidimą, neįmeta savo taškų, Atėnų ekipa yra labai sunku. Man būtų labai svarbu išimti iš žaidimo D.Diamantidį. Aišku, reikia pripažinti, kad teks prižiūrėti ir kitus žaidėjus – M.Raduljicą, N.Calathesą, J.Gistą, kuris duoda daug energijos. „Panathinaikos“ – gera komanda, tačiau reikia nepamiršti, kad ir „Žalgiris“ ne ką blogesnė“, - aiškino treneris.


Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą