NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Keturi metai per mažai, kad tavo marškinėlius iškeltų į viršų"

2016-10-14
Šarūnas Jasikevičius šiandien gerai pažįstamoje OAKA arenoje, kuri dabar vadinasi Nikos Galio vardu pradės naująjį Eurolygos sezoną.

Lietuvis prieš pirmąsias rungtynes bendravo su Graikijos televizija, bei kalbėjo apie naują Eurolygos formatą, Dimitrį Diamantidį, bei vasara vykusias derybas su "Barcelona" komanda.

- Kaip jautiesi sugrįžęs į OAKA areną, kuri dabar vadinasi "Nikos Galio" vardu?
- Mums OAKA išliks dar ilgam. Visada smagu sugrįžti, praleidau čia ketverius nuostabius metus ir tai visada išliks mano namais. Tikiuosi, kad niekada nepasikeis mano jausmai "Panathinaikos" komandai. Man tai ypatinga vieta kur patyriau daug nuostabių akimirkų. Visi prisiminimai suteikia tik geriausias emocijas.

- Prieš keletą metu kalbėjote su "Panathinaikos" prezidentu apie komandą. Ar tiesa, kad jis norėjo jus matyti treneriu, kai dar žaidėte šioje komandoje?
- Taip, kalbėjomes apie šią galimybę. Esu dėkingas už tokią galimybę, tačiau tai nebuvo tinkamas laikas.

- Šią vasarą turėjote pasiūlymą iš "Barcelona", kas ten nutiko?
- Nebuvau arti susitarimo su "Barcelona" kaip žiniasklaida rašė. Turėjome vieną rimtą pokalbį po kurio supratau, kad turime skirtingas filosofijas.

- Ką galvoji apie naują Eurolygos formatą?
- Tai kelia lygą į naują aukštesnį lygį. Sirgaliai turės progą pamatyti visas geriausias Europos komandas, bei žaidėjus. Manau visi su nekantrumu laukia.

- Nesenai karjerą baigė D.Diamantidis ir jo marškinėliai buvo iškelti OAKA arenoje. Galvoju, kad ten ir tavo turėtų būti.
- Manau keturių metų "Panathianikos" komandoje neužtenka, kad tavo marškinėlius iškeltų į viršų. Yra vaikinų, kurie komandai davė kur kas daugiau ir nusipelnę to, nei kad daugelis kitų. Dimitris geriausias visų laikų "Panathinaikos" žaidėjas. Esu laimingas, kad sirgaliai per paskutinius metus jam davė tiek daug pagarbos, kurios jis nusipelnė.

0 comments:

Rašyti komentarą