NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Žaliai nusidažiusioje arenoje kauniečiams nepavyko persverti serijos

2019-04-23
Į Kauną atvykusios Eurolygos atkrintamosios kovos neleido žalgiriečiams persverti serijos rezultato.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai sausakimšoje žaliai nusidažiusioje "Žalgirio" arenoje 57:66 turėjo pripažinti Stambulo "Fenerbahce" komandos pranašumą.

Žalgiriečiai geriau pradėjo susitikimą ir didžiąją pirmosios pusės dalį pirmavo. Įpusėjus antrajam kėliniui "Žalgirio" persvara siekė 9 taškus (29:20), tai ir buvo didžiausias skirtumas kokiu pirmavo šeimininkai.

Po ilgosios pertraukos M.Guduričius smeigė du tritaškius ir priekyje buvo turkai (37:39). Nuo to laiko kauniečiai vieną kartą išlygino rezultatą ir daugiau rungtynėse nepirmavo. Tiesa Š.Jasikevičiaus treniruojami žaidėjai varžovų nepaleido per toli, bet rungtynių perlaužti nepavyko.

Kauniečiai dabar ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių prieš Željko Obradovičiaus kariauną atsilieka rezultatu 1:2. Ketvirtadienį Kaune bus žaidžiamos ketvirtosios rungtynės ir Lietuvos čempionams tik pergalė išsaugotu viltis pakovoti dėl vietos finaliniame ketverte.

Kauno "Žalgiris": Nate'as Woltersas 15, Brandonas Daviesas 9, Thomas Walkupas 7, Aaronas White'as ir Edgaras Ulanovas 6, Artūras Milaknis 5, Marius Grigonis 4, Leo Westermannas 3, Deonas Thompsonas 2 taškai;

Stambulo "Fenerbahce": Marko Guduričius 17, Janas Vesely 10, Kostas Sloukas 9, Luigi Datome 8, Melihas Mahmutoglu 6, Nicolo Melli ir Ali Muhammedas 4, Nikola Kaliničius, Sinanas Guleras ir Ahmetas Duverioglu 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą