NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Eurolygos sezoną "Žalgiris" atidarys namų dvikova su "Baskonia"

2019-07-20
Eurolyga šią savaitę paskelbė naujojo 2019/2020 metų reguliariojo sezono tvarkaraštį.

Ateinantį sezoną stipriausioje Europos lygoje varžysis dviem klubais daugiau (17 komandų). Turnyro naujokėmis tapo Vilerbano ASVEL ir Sankt Peterburgo "Zenit" komandos.

Kauno "Žalgirio" komanda Eurolygos sezoną pradės savo aikštėje spalio 4-ąją prieš Vitorijos "Baskonia" ekipą.

Pirmoji kauniečių išvyka lauks į Milaną spalio 11-ąją dieną.

Pirmosios dvigubos savaitės varžovai bus "Zenit" (spalio 30 d. Kaune) ir Željko Obradovičiaus treniruojami "Fenerbahce" krepšininkai (lapkričio 1 d. Stambulas).

Po savaitės į Kauną atvyks šią vasarą įspūdingą sudėti subūrusi "FC Barcelona" klubas su Brandonu Daviesu priešakyje.

Pirmąjį reguliariojo sezono ratą žalgiriečiai užbaigs namų rungtynėmis su Tel Avivo "Maccabi", kurių gretose žais praėjusį sezoną "Žalgiryje" rungtyniavęs Nate'as Woltersas.

Antrasis ratas startuos sausio 9-ąją Madride prieš "Real" ekipą. Sausio 17-ąją Šarūnas Jasikevičius atvyks į OAKA areną žaisti prieš buvusią savo komandą - Atėnų "Panathinaikos".

Savo gimtadienį Šaras pasitiks Rusijoje. Kovo 5-ąją laukia išvykos rungtynės prieš naujokę - Sank Peterburgo "Zenit". Po savaitės mačas Barselonoje.

Reguliarųjį sezoną "Žalgiris" užbaigs dvejomis dvikovomis namuose. Balandžio 3-ąją su CSKA, o po savaitės su "FC Bayern".

Iš viso bus sužaistos 34 rungtynės. Kauniečiai pirmajame rate žais daugiau rungtynių savo aikštėje (10 rungtynių), antrajame rate laukia 7-erios dvikovos "Žalgirio" arenoje.

Nuo spalio 17-osios iki spalio 30-osios Š.Jasikevičiaus auklėtiniai sužais tris rungtynes iš eilės savo aikštėje, o nuo sausio 9-os iki sausio 17-osios laukia trejos išvykos rungtynės paeiliui.

Visą Kauno "Žalgirio" 2019/2020 m. sezono  tvarkaraštį galite rasti ČIA.

0 comments:

Rašyti komentarą