NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Iš Pau Gasolio neturime jokių žinių" (VIDEO)

2021-08-25
Šarūnas Jasikevičius su "Barcos" komanda vakar atvyko į Andorą kur tęsia pasiruošimą artėjančiam sezonui.

Antradienį Šaras su ekipos kapitonu Pierru Oriola ir klubo vadovu lankėsi pas Enkampo sporto, vaikų ir jaunimo ministrą. Surengtoje spaudos konferencijoje lietuvis juokavo apie Pau Gasolį iš kurio vis dar neturi jokių žinių:

"Kai jam nusibos golfas, jis mums paskambins. Dabar jis daug žaidžia golfą ir jam reikia patobulėti. Kalbant rimtai neturime jokių žinių iš Pau Gasolio ir dabar tęsime darbus su tuo ką turime." - sakė Šaras.

Katalonijos klubas jau rytoj sužais pirmąsias draugiškas rungtynes Enkampe prieš vietos "MoraBanc" ekipą. Lietuvis teigė, kad rezultatas čia nėra svarbiausias dalykas ir leis debiutuoti jauniems žaidėjams:

"Tai yra priešsezoninės rungtynės. Bandysime padaryti ką galime geriausiai, o rezultatas yra antraeilis dalykas. Suteiksime galimybę debiutuoti jauniems žaidėjams, kurie labai sujaudinti kaip ir mes."

Vėliausiai prie komandos po Tokijo Olimpinių žaidynių prisijungę A.Abrinesas ir N.Laprovittola rytoj nežais, tačiau pirmadienį išbėgs į aikštelė prieš Limožo ekipą:

"Mes po truputi bandome integruoti naujus žaidėjus. Alexas Abrinesas ir Nico Laprovittola dar nedirbs su komanda, bet jie žais draugiškas rungtynes pirmadienį su Limožo ekipa."

Š.Jasikevičius nepatvirtino, kad komandos sudėtis baigta ir teigė, kad komanda visada dairosi krepšinio rinkoje:

"Mes visada atviri viskam, kas gali atvykti. Mes kompensavome sudėtį su daugybę galimybių bet kurioje pozicijoje." - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą