NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Spalio 4 d. startuoja Eurolygos sezonas.
*Spalio 10 d. Stambulo derbis Eurolygoje.
*Spalio 25 d. į Stambulą atvyksta Eurolygos čempionai.
*Lapkričio 15 d. Šaras atvyksta į Kauną.
*Gruodžio 17 d. Šaro vizitas "Palau Blaugrana" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Mes tikrai gynymės gerai visas rungtynes"

2024-10-05
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš "Olympiacos" džiaugėsi komandos parodyta gynyba ir pažymėjo agresyvesnį puolimą antroje mačo pusėje:

"Sveikinimai žaidėjams ir sirgaliams. Tokių rungtynių ir tikėjomės. Žinoma gerai žaisti namuose, bet nelengva žaisti su tiek daug naujų žaidėjų, kurie norėjo parodyti save sirgaliams. Mes gynėmės gerai ir taip išlikome rungtynėse pirmoje pusėje. Po pertraukos, kai pradėjome žaisti kiek greičiau ir agresyviau puolime įgijome pranašumą. Mūsų gynyba tikrai buvo gera ir pelnyti 50 taškų antroje mačo pusėje prieš tokią gynybinę komandą kaip "Olympiacos" yra tikrai geras rezultatas." - sakė treneris.

Š.Jasikevičius taip pat pakomentavo po rungtynių kilusį konfliktą su varžovų treneriu:

"Pirmiausia mūsų santykis su Georgos yra nuostabus ir visą tai norėjau išlaikyti trenerių bendruomenėje. Girdėjau, kad jis turėjo komentarų, tai privalėjau atsakyti. Tai antras kartas, kai jis moko mane kaip treniruoti. Pirmas atvejis buvo kai jis dirbo "Khimki" ekipoje. Įvyko šioks toks ginčas su juo ir neleisiu nė vienam treneriui mane mokyti, ką man daryti su komanda. Manau, tai nepriimtina." - teigė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą